Μην χασετε

Λουλούδια στο μπαλκόνι: μια πολυτελής συλλογή φωτεινών ιδεών

Την άνοιξη και το καλοκαίρι πολλοί από μας ονειρεύονται να ξεκουραστούν στον κήπο. Αλλά, δυστυχώς, η μόνη έξοδος «κατ ‘οίκον» στον καθαρό αέρα για τους περισσότερους πολίτες είναι ένα μπαλκόνι ή μια βεράντα. Και πώς να το μετατρέψετε σε ένα μικρό κήπο γεμάτο με λουλούδια; Θα γοητεύσουν με τις αποχρώσεις τους, και ένα λεπτό άρωμα και θα γεμίσουν τη ζωή σας με χαρά …

Advertisements

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς να διακοσμήσετε ένα μπαλκόνι με λουλούδια; Ως εκ τούτου, η νέα μας συλλογή εμπνευσμένων ιδεών θα είναι πολύ χρήσιμη για όλους.  Συλλέξαμε σε αυτό περίπου 50 φωτογραφίες με όμορφα παραδείγματα της θέσης  ανθισμένων φυτών στο μπαλκόνι που θα σας εμπνεύσουν μαγικά χωρισμένες σε δυο κατηγορίες.

Στην πρώτη θα δείτε πώς να φυτέψετε λουλούδια στο μπαλκόνι, χρησιμοποιώντας ράγες, τοίχους, σχάρες και ακόμη και μικρές γωνίες.

Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιάσουμε ενδιαφέρουσες ιδέες χρησιμοποιώντας γλάστρες και δοχεία για λουλούδια μπαλκονιών, καθώς και επιλογές για επιλογή χρωμάτων για το μπαλκόνι, από τα πολύχρωμα μείγματα μέχρι τα μεμονωμένα θεαματικά φυτά.

Και ξεκινάμε με μια φωτεινή «γενική» ενότητα, βλέποντάς την, μπορείτε να καθορίσετε πόσα χρώματα και πού ακριβώς στο μπαλκόνι θέλετε να τοποθετήσετε για να την μετατρέψετε σε έναν πραγματικό ανθισμένο κήπο.

Δείτε όλε τις ιδέες που έχουμε συλλέξει για σας στις παρακάτω εικόνες.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα