Μην χασετε

25 όμορφες ιδέες χειμερινής διακόσμησης για το μπαλκόνι ή την βεράντα σας

Επειδή οι μέρες που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολες για όλους μας (για πολλούς και διαφορετικούς λόγους) και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βρούμε μια διέξοδο για να περνάμε πιο ευχάριστα, η βεράντα ή το μπαλκόνι μας είναι μια καλή επιλογή ακόμα και τον χειμώνα. Με μερικές αλλαγές θα γίνει τόσο όμορφο που δεν θα έχει να ζηλέψει σε τίποτα από ένα πολυτελές σαλέ.

 

Έχουμε ετοιμάσει μερικά όμορφα παραδείγματα διακόσμησης χειμερινής βεράντας, ώστε να μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο εκεί και να νιώσετε άνετα και ζεστά.

Η νούμερο ένα ιδέα διακόσμησης είναι η χρήση γούνας. Είναι κομψή, στυλάτη, πάντα σε τάση και σας δίνει ζεστασιά. Τα ριχτάρια και οι κουβέρτες με γούνα είναι ιδανικά για μια χειμερινή διακόσμηση βεράντας και μια εναλλακτική λύση σε αυτά είναι τα πλεκτά ριχτάρια.

Advertisements

Διατηρήστε τη βεράντα με φυσικά στοιχεία όπως ξύλοκουκουνάρια και κλαδιά έλατου τα οποία  θα συμβάλουν στη δημιουργία μιας όμορφης χειμερινής ατμόσφαιρας.

Τα φώτα είναι πάντα σημαντικά, οπότε μπορείτε να φτιάξετε φανάρια πάγου (εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες, δηλαδή χαμηλές θερμοκρασίες) ή βάλτε κανονικά φαναράκια με κεριά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λαμπάκια led: πάνω σε κάποιο φυτό, σε μια σύνθεση ή μέσα με κάποιο φανάρι. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια για να συνεχίσετε να έχετε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα στην βεράντα σας

 

Δείτε παρακάτω μερικές υπέροχες ιδέες χειμερινής διακόσμησης για το μπαλκόνι ή την βεράντα σας

 

Advertisements

 

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

olagiatospiti.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα