Μην χασετε

Λευτέρης Πλασκοβίτης για Φιλιππίδη: «Οι άλλοι ηθοποιοί γιατί δεν προστάτεψαν τον συνάδελφό τους;»

Ο θεατρικός παραγωγός και ηθοποιός Λευτέρης Πλασκοβίτης αναφέρθηκε σε ανάρτησή του στα social media στην υπόθεση ξυλοδαρμού που καταγγέλλει ο ηθοποιός Γιώργος Ψάλτου από τον Πέτρο Φιλιππίδη στη θεατρική παράσταση «Φον Δημητράκης».

Advertisements

 

Εκφράζοντας τη θλίψη και παράλληλα την απορία του, ο Λευτέρης Πλασκοβίτης, υποστηρίζει τα εξής:

«Είδα μόλις τώρα σε ένα βίντεο τον Φιλιππίδη να ξυλοκοπεί άγρια, ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ, ένα καταπληκτικό παιδί, καλό συνάδελφο κ φίλο κ με έπιασε θλίψη!!

 

Καταλαβαίνω τον συνάδελφο που αναγκαζόταν να αποδέχεται τη χυδαία συμπεριφορά του θιασάρχη (όταν δεν έχεις να φας υπομένεις πολλά) αλλά απορώ! Οι άλλοι συνάδελφοι, καταξιωμένοι ηθοποιοί, του θιάσου γιατί δεν τον προστάτεψαν; Γιατί δεν είπαν στο θιασάρχη ή έστω στον παραγωγό της παράστασης (έναν ευγενή κ πράο άνθρωπο), ότι αν δεν σταματήσει ο Φιλιππίδης να συμπεριφέρεται με αυτόν τον χυδαίο τρόπο, ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ; Πού πήγε η συναδελφική αλληλεγγύη; Πραγματικά μένω άφωνος με τη δειλία; αδιαφορία; ανασφάλεια; πολλών ανθρώπων!

 

Η βία κ η ανάρμοστη συμπεριφορά βρήκε «εύφορο» έδαφος (ανοχή, φόβος) κ θέριεψε!

ΥΓ Τον Φιλιππίδη, όπως κ τον Καρακατσάνη, τους είχα κάποτε σε δικές μου παραστάσεις. Όταν είχαν προσπαθήσει να χρησιμοποιήσουν λεκτική βία ή να προσβάλουν συνάδελφο, τους έκοψα το βήχα αμέσως και φυσικά δεν θέλησα να δουλέψω ποτέ ξανά μαζί τους κ ας μου «έφερναν» πολλά εισιτήρια!

Advertisements

Θέλω να πιστεύω ότι, μετά κ τα τελευταία γεγονότα, στο θέατρο θα αλλάξουν νοοτροπία κ συμπεριφορά ΟΛΟΙ! Και οι ηθοποιοί κ οι σκηνοθέτες κ οι παραγωγοί.

Μας αρκεί ο εφιάλτης της ανεργίας. Δεν χρειαζόμαστε κ άλλους!!».

 

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα