Μην χασετε

Λευτέρης Λαζάρου για MasterChef: «Oταν τo έκανα εγώ ήταν διαγωνισμός μαγειρικής – Για αυτό άφησε αυτά που άφησε πίσω του»

Ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Σου Κου Family», στον ΣΚΑΪ και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του εμπειρία ως κριτής του MasterChef.

Advertisements

 

«Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς την κατάσταση», είπε αρχικά αναφερόμενος στην πανδημία και συνέχισε: «Είναι δύσκολο να διαχειριστείς τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι για πολλά χρόνια».

 

Για την εξέλιξη του MasterChef είπε:

«Όταν το έκανα εγώ ήταν διαγωνισμός μαγειρικής. Για αυτό άφησε αυτά που άφησε πίσω του. Σήμερα δεν ξέρω τι είναι γιατί δεν το παρακολουθώ, αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι δεν θυμάμαι ποιοι έχουν τελειώσει».

 

Ενώ συνέχισε: «Το τηλεοπτικό φαγητό δεν τρώγεται. Άντε και μαγειρέψατε μια συνταγή και μου λέτε μέσα από μια κάμερα ότι είναι ωραίο. Δεν πρόκειται να με πείσετε, πρέπει να φάω κι εγώ και να σας πω αν είναι ωραίο. Όταν γινόταν ο διαγωνισμός ο Λαζάρου είχε το Βαρούλκο ήδη 20 χρόνια. Οι άνθρωποι ήξεραν ποιος είμαι και τι μαγειρεύω. Οπότε δεν είχα μαγική εικόνα».

 

Advertisements

Εξάλλου, ο Λευτέρης Λαζάρου αποκάλυψε στην εκπομπή για τον κουμπάρο του Λευτέρη Σουλτάτο: «Με τον Λευτέρη, βάφτισα την κόρη του γιατί πραγματικά το παιδάκι αυτό ήθελα να το βαφτίσω, το γνώριζα από τη μέρα που γεννήθηκε. Με τον ίδιο όμως δεν έχουμε πολύ επαφή, έχουμε χαθεί πάρα πολύ καιρό γιατί και ο ίδιος άλλαξε ρώτα».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Δε ξέρω καν που βρίσκεται, που δουλεύει, ξέρω ότι είναι παντρεμένος και μακάρι να είναι ευτυχισμένος. Έχουμε όμως πάρα πολύ καιρό να μιλήσουμε στο τηλέφωνο, δεν έχουμε επαφή, δεν έχουμε σχέση».

 

 

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα