Μην χασετε

Κώστας Χατζής: «H γυναίκα μου ένιωσε φοβερά τον ρατσισμό μέχρι που σιχαινόντουσαν να της δώσουν τα ρέστα»

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής Κώστας Χατζής μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο Πρω1νό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδιά του και το ταλέντο του μικρότερου γιου του.

Advertisements

 

«Έχω έξι παιδιά. Το έκτο πήρε όλη τη γυφτιά. Όλα είναι γυφτάκια αλλά αυτό είναι πιο πολύ. Περπατάει και νομίζεις ότι χορεύει, είναι το γυφτάκι μας.

 

Είναι 15 χρονών και έχει αυτό το ταλέντο να τραγουδάει και να γράφει μουσική» είπε και συνέχισε εξιστορώντας ένα περιστατικό με τον ρατσισμό που βίωσε η κόρη με την γυναίκα του «Το τέταρτο παιδί μου το λένε Αγάπη, η γυναίκα μου η πρώτη ήταν Γερμανίδα και έχει φύγει από τη ζωή.

Η δεύτερη γυναίκα μου είναι Γαλλίδα, και λέγεται Αντωνία Χατζίδη, είναι τραγουδίστρια. Σε μια συζήτηση που είχαν, η Αγάπη της είπε πως δεν υπάρχει ρατσισμός στην Ελλάδα. Έτσι η γυναίκα μου της είπε πως θα κάνει αυτό που θα της πει.

 

Την έντυσε  τσιγγάνα και πήγε σε μέρη που ψώνιζε η γυναίκα μου και δεν την γνωρίσανε, και η συμπεριφορά τους ήταν τρομακτική, ένιωσε φοβερά τον ρατσισμό μέχρι που σιχαινόντουσαν να της δώσουν τα ρέστα. Όταν γύρισε σπίτι έκανε μία εβδομάδα να συνέλθει» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Χατζής.

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα