Μην χασετε

Κώστας Κόκλας: Ήταν καλεσμένος στη Σκορδά και πήγε στη Μενεγάκη!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την Παρέα» ήταν χθες ο Κώστας Κόκλας. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για την εποχή που συμπρωταγωνιστούσε με τον παρουσιαστή στο σίριαλ «Κάτι χωρισμένα παλικάρια».

Advertisements

 

Για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκαν και τρόλαραν το κόψιμο της σειράς on air.

 

 

Οι δυο τους θυμήθηκαν τα παλιά και γέλασαν αρκετά ενώ αρκετό γέλιο τους προκάλεσε και όταν ανακάλεσαν την ημέρα που ο Κώστας Κόκλας είχε μπερδευτεί και αντί να πάει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στην οποία ήταν καλεσμένος, πήγε στην Ελένη Μενεγάκη!

«Λοιπόν θέλω να πω την ιστορία δεν την είπα» είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε «Ήμασταν στα χωρισμένα παλικάρια και του λένε από την παραγωγή : “Κώστα θα είσαι καλεσμένος στο Πρωινό στη Φαίη” στον Ant1 ήμασταν θέλω να τα καταλαβαίνουμε αυτά. Θα πας στο Πρωινό στη Φαίη. Πολύ ωραία. Είχαμε γύρισμα, φεύγει ο Κώστας, μας παίρνουν τηλέφωνο από τη Φαίη : “Παιδιά δεν έχει έρθει ο Κόκλας”. Λέμε εμείς όχι ρε’συ αποκλείεται αφού θα ερχόταν, δίπλα τα πλατό εντωμεταξύ. Παίρνουμε τηλέφωνο τον Κώστα : “Κώστα που είσαι;” “Έλα ρε’συ στην Ελένη τι ώρα βγαίνω;”»

 

Advertisements

Δείτε τη συζήτηση τους στο video παρακάτω.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στον ηθοποιό! Το 2015 είχε ξαναμπερδευτεί πηγαίνοντας στα «Καλημερούδια» τότε, της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο Mega, αντί να βρεθεί στην Ελένη!

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα