Μην χασετε

Κωνσταντίνα Ψαροπούλου: «Έχει τύχει να πάω σε casting και να πει σχεδιαστής γνωστός “εγώ δεν την παίρνω αυτή, είναι χοντρή!”»

Τη γνωρίσαμε στις οντισιόν του Greece’s Next Top Model, όπου και έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Μάλιστα, κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, ωστόσο, αποφάσισε να αποχωρήσει καθώς ένιωσε ότι το ριάλιτι μόδας δεν της ταιριάζει.

Advertisements

 

Αναφερόμαστε στην Κωνσταντίνα Ψαροπούλου, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρω1νό και στη Μαρία Κοκολάκη. “Πήρα την απόφαση ότι δεν είναι αυτό που μου ταιριάζει το Next Top Model και καλύτερα θα ήταν να το αφήσω. Θεώρησα ότι δεν μου ταιριάζει αυτός ο χώρος. Ενώ ζω μέσα στον αθλητισμό και τον ανταγωνισμό θεώρησα πως αυτό το πράγμα δεν μου ταιριάζει.”, εξομολογήθηκε.

Οι κριτές του GNTM την είχαν περάσει στην επόμενη φάση, ωστόσο, την έβαλαν στην κατηγορία light plus size. Η ίδια τόνισε γι’ αυτό: “Στο εξωτερικό ένα plus size κορίτσι είναι από 80-100 κιλά. Στο εξωτερικό κάνουν καριέρα μοντέλα που έχουν πολύ παραπάνω κιλά. Επειδή έχω λίγο παραπάνω καμπύλες από ότι πρέπει, οι κριτές από το να με χάσουν προτίμησαν να με βάλουν στα light plus size για να μου δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσω”.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη Ξανθούλα που είναι το μοναδικό plus size μοντέλο στο ριάλιτι αυτή τη στιγμή, αλλά και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται: “Είναι λάθος να χαρακτηρίζεις άσχημα μια κοπέλα η οποία έχει μπει στο παιχνίδι ως plus size, οπότε μπορεί να φάει”.

Αρνητικά σχόλια έχει δεχτεί και η ίδια και μάλιστα όπως αποκάλυψε την έχουν απορρίψει από δουλειά, αποκαλώντας τη “χοντρή”. “Έχει τύχει να πάω σε casting για το Athens Exclusive και να πει σχεδιαστής γνωστός ότι εγώ δεν παίρνω αυτή, είναι χοντρή!”, ανέφερε.

Τέλος, έκανε και τις προβλέψεις της για τον τελικό του Greece’s Next Top Model: “Πιστεύω ότι στην τριάδα του τελικού θα είναι η Μαριάννα, η Εβελίνα και η Ειρήνη”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα