Μην χασετε

Κατερίνα Μουτσάτσου: Άνοιξε το σπίτι της στο Λος Άντζελες και μας γνώρισε τους άντρες της ζωής της

Η Κατερίνα Μουτσάτσου άνοιξε το σπίτι της στην εκπομπή Ελένη και μίλησε για τη ζωή της στο Λος Άντζελες, τους άντρες της ζωής της, και τη μητρότητα.

Advertisements

Η ηθοποιός παντρεύτηκε το 2013 με πολιτικό γάμο το σύζυγό της και παραγωγό Charles Como και πριν 15 μήνες απέκτησαν το μονάκριβο γιο τους τον Yla.

Η Κατερίνα έχει αφοσιωθεί πλήρως στη μητρότητα και είναι 100% μαμά. «Η ζωή εδώ ξεκινάω πολύ νωρίς, γύρω στις 6 το πρωί, και συνήθως είναι γύρω από τον Yla, ο οποίος είναι 15 μηνών. Είμαστε όλη μέρα μαζί λέμε παραμύθια, παίζουμε, πάμε βόλτες, βρισκόμαστε και με άλλες μαμάδες… Αποφασίσαμε ότι το περισσότερο χρόνο θα μεγαλώνουμε εμείς το παιδί κι έτσι υπάρχει πολύ λίγη βοήθεια την εβδομάδα αλλά χαιρόμαστε αυτές τις στιγμές», είπε η ηθοποιός με τους άντρες της ζωής της να δίνουν φιλιά στην κάμερα.

Η Κατερίνα μίλησε ξανά για την ομοιότητα του συζύγου της με τον George Clooney αποκαλύπτοντας πως μπερδεύτηκε ακόμα και συμπρωταγωνίστρια του χολιγουντιανού σταρ.

Στο Λος Άντζελες οι αστέρες κάνουν παρέλαση ακόμα και από τα συνοικιακά σούπερ μάρκετ. Η ηθοποιός ανέφερε πως οι περισσότεροι είναι ευγενικοί και θερμή. Το ίδιο όμως δεν ισχύει για τη Cindy Crawford.

Τέλος, η Κατερίνα μίλησε και για τη συνάντησή της με τον George Clooney. Τι λέτε εκτός από ίδια χαρακτηριστικά έχουν και το ίδιο γούστο οι δυο άντρες;

Δείτε το βίντεο

Πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα