Μην χασετε

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Δεν θα έκανα ένα παιδί μόνη μου, είμαι μεγάλη – Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν δύο γονείς»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί, ωστόσο όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της, ο πρώην σύντροφός της δεν είχε διάθεση να κάνει οικογένεια. «Ήταν κάτι άλλωστε που ήξερα από την αρχή και το είχα σεβαστεί», είχε πει.

Advertisements

 

Ωστόσο τώρα το καμπανάκι της μητρότητας έχει χτυπήσει και η Κατερίνα νιώθει έτοιμη να γίνει μαμά. «Πολύ εγωιστικά θα σου πω ότι σκέφτηκα τα δικά μου τα πράγματα ποιος μεθαύριο θα τα έχει να τα χαρεί; Ένα παιδί θα το ήθελα εν ήδη συνέχειας, εν ήδη παρέας, εν ήδη διοχέτευσης αγάπης», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γυναικείο site που διατηρεί τη δική της στήλη.

«Δεν θα έκανα ένα παιδί μόνη μου, είμαι μεγάλη. Ούτε να κάνω μόνη μου θέλω. Θεωρώ ότι τα παιδιά θα πρέπει να έχουν δύο γονείς, είτε αυτοί είναι μαζί, είτε χωρίσουν», εξήγησε.

 

Κάτι το οποίο όμως σκέφτεται σοβαρά είναι να υιοθετήσει ένα παιδί. «Το να υιοθετήσω ναι, είναι μια διαδικασία που είναι συνειδητά στο τραπέζι. Το έχω πει από πέρυσι. Είναι μια διαδικασία που την ψάχνω, αλλά δεν είναι απλή», αποκάλυψε. «Θεωρώ ότι αυτό το διάστημα της αναμονής, με βοηθά να το συνειδητοποιήσω και να σκεφτώ αν και πώς θέλω να το διαχειριστώ», εξήγησε. «Το έχω ψάξει, έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον, έχω μιλήσει με ειδικούς, αλλά δεν είναι κάτι που θα γίνει μέσα στο επόμενο 6μηνο».

 

Για την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί είχε μιλήσει και σε συνέντευξή της στις αρχές του έτους λέγοντας: «Νομίζω πως όταν σε ένα παιδί προσφέρεις αγάπη, ένα σπίτι και του δίνεις μια οικογένεια, ίσως δικαιούσαι να είσαι και μόνη σου. Μπορεί να ακούγεται χαζό και λίγο μονόπλευρο για να εκλογικεύσω αυτά που σκέφτομαι. Αυτή είναι, όμως, η δική μου πραγματικότητα. Και αυτή τη φορά δεν μου επιτρέπω να μετανιώσω. Είναι η πρώτη φορά που μέσα στην επόμενη διετία θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί. Γνωρίζω πως είναι πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά όταν πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια. Αλλά το θέλω πολύ. Επίσης, αν αυτό συμβεί, θα είναι και μια μεγάλη προσωπική αλλαγή, διότι μέχρι πρότινος το είχα αποκλείσει».

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα