Μην χασετε

Κατερίνα Βρανά: «Όσo βρισκόμoυν σε κώμα ότι γινόταν γύρω μoυ έμπαινε μέσα στα όνειρα μου»

Η γνωστή stand up comedian μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας από το οποίο οι 8 στους 10 χάνουν τη ζωή τους

Advertisements

Συγκλονιστική είναι η ιστορία της Κατερίνας Βρανά, η οποία από το πουθενά βρέθηκε να παλεύει για τη ζωή της και πλέον, έχοντας γλιτώσει στην κυριολεξία προσπαθεί να επανέλθει στην κανονικότητα.

Η γνωστή stand up comedian βρέθηκε στην πολυθρόνα της Ελεονώρας Μελέτη, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και εξομολογήθηκε τη δύσκολη αυτή περίοδο που της άφησε προβλήματα στην ομιλία, την κίνηση και την όραση.

 

«Έγινε διάτρηση εντέρου και μολύνθηκε όλο το σύστημα. Μολύνθηκε το αίμα μου. Έπαθα σηψαιμία και μπήκα σε σοκ από το οποίο οχτώ στους δέκα πεθαίνουν. Εγώ την γλύτωσα και δεν ξέρω ποιος είναι ο άλλος! Λόγω της σηψαιμίας δημιουργήθηκε μια αλυσίδα θεμάτων που επηρέασαν και άλλα πράγματα και εν τέλει έχω ακόμα θέματα κίνησης, ισορροπίας, ομιλίας, όρασης. Όλα τα έχω και συμφέρω», δήλωσε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Όταν συνέβη αυτό ήμουν στην Μαλαισία για περιοδεία. Μπορεί αν ήταν κάποιο αυτοάνοσο που δεν το είχαμε βρει, μπορεί να ήταν φλεγμονή αλλά δεν νομίζουν οι γιατροί. Έχει γίνει όμως τόση πολλή ζημιά έκτοτε που δεν μπορούν να βρουν τι το ξεκίνησε».

«Έμεινα ενάμιση μήνα εκεί. Ότι γινόταν γύρω μου, όσο βρισκόμουν σε κώμα, έμπαινε μέσα στα όνειρα μου. Άκουγα και καταλάβαινα τα πάντα. Οπότε, όταν ξύπνησα, ήξερα και που ήμουν και το τι είχε γίνει», εξομολογήθηκε.

 

«Μετά τη σηψαιμία και το κώμα προέκυψε μια αιμορραγία που είπα εκεί “Θεέ μου θέλω να πεθάνω”» επεσήμανε.

Advertisements

Η Ελεονώρα Μελέτη τη ρώτησε για τη δουλειά της ως κωμικός και πόσο είναι εύκολο να κάνει τον κόσμο να γελά. «Αρκετά χρόνια πριν και όταν ήμουν στο εξωτερικό, έβγαινα στη σκηνή και ο κόσμος από κάτω περίμενε να γελάσει. Έχω φύγει από παράσταση και μάλιστα ήμουν ράκος. Δεν ήξερα τι μπορεί να έχει συμβεί και να μην γέλασε ο κόσμος. Αρχικά πάντα ξεκινάω την κριτική από τον εαυτό μου και τι θα μπορούσα να είχα κάνει εγώ διαφορετικά. Όταν ξεκινάς σου λένε… “Εντάξει, θα πεις ανέκδοτα, εύκολο είναι” Δεν είναι», δήλωσε.

 

 

Η Κατερίνα Βρανά ηχογραφεί τα κείμενά της, κάτι που έκανε πάντα. Σε περίπτωση που ξεχάσει τα λόγια της, ζητάει βοήθεια.

«Καθιστή μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, τυφλή μπορώ, φοβήθηκα αλλά το δέχτηκε το κοινό και αυτό είναι πανέμορφο. Μέσα από αυτήν την αρρώστια ένιωσα απίστευτη αγάπη από τον κόσμο. Στις παραστάσεις μου δεν έχω νιώσει να με λυπούνται, μόνο στον δρόμο», δήλωσε.

«Δεν ήμουν ποτέ με άνθρωπο που δεν είχε χιούμορ. Άνθρωπος χωρίς χιούμορ δεν θα με γουστάρει. »

 

 

Advertisements

Πηγή

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα