Μην χασετε

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μιλά για το σύντροφό της Κρις Ραντάνοφ: «Ίσως αυτός είναι ένας λόγος που είμαστε ακόμα μαζί»

Σε μία ιδιαίτερα προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στην τελευταία της συνέντευξη. Η κορυφαία ηθοποιός με τις αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό της μίλησε για το ρόλο, που ενσαρκώνει στην παράσταση «Γλάρος» του Άντον Τσέχοφ.

Advertisements

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ενσαρκώνει την Αρκάντινα, η οποία ζηλεύει τη νεώτερη ηθοποιό Νίνα. Σχετικά με το ρόλο της και πόσο κόντρα στην προσωπικότητά της είναι, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Βασίλη Μπουζιώτη και τη RealLife.

«Αλίμονο αν δεν στηρίξω το νέο αίμα, αλίμονο αν δεν αγκαλιάσω θερμά τα καινούρια ταλέντα. Είναι ευλογία να βλέπεις να κάνουν τα πρώτα βήματά τους, να ανθίζουν και δεν μπορείς παρά να είσαι πλάι τους, να τους κρατάς το χέρι, να τα εμψυχώνεις. Είμαι χορτασμένη- μόνο οι μη χορτασμένοι ζηλεύουν τα νέα παιδιά και τους βάζουν εμπόδια. Νιώθω ευτυχής όταν παίζω με νέους ηθοποιούς και είμαι εμπράκτως στο πλάι τους με ψυχή. Μαθαίνουν από εμένα και μαθαίνω από αυτούς. Είναι ένα δημιουργικό πάρε-δώσε, το οποίο με χαροποιεί ιδιαίτερα», σχολίασε η ηθοποιός.

Μάλιστα διευκρίνισε πως δεν ζηλεύει ούτε στο θέατρο αλλά και ούτε στη ζωή. Συγκεκριμένα τόνισε: «Όταν στο παρελθόν κάποιος σύντροφός μου προσπαθούσε να με κάνει να ζηλέψω έπεφτε στην εκτίμησή μου και απομακρυνόμουν».

Ειδική αναφορά φρόντισε να κάνει και στον τωρινό της σύντροφο, Κρις Ραντάνοφ, ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός. Η ίδια δεν έχει ζηλέψει ποτέ όσο καιρό είναι μαζί και εξήγησε πως: «Δεν μου έδωσε ποτέ αφορμή να το κάνω- κι ίσως αυτός είναι ένας λόγος που είμαστε ακόμα μαζί. Ήμουν πάντα πιστή και αφοσιωμένη, δεν μπορώ να υπάρξω πλάι σε κάποιον που δεν με σέβεται όπως τον σέβομαι και εγώ. Αν με προδώσει κάποιος ερωτικά τελειώνει για εμένα. Δεν μπορώ να συγχωρέσω μία απιστία».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα