Μην χασετε

Καλομοίρα: Ξεσάλωσε στην συναυλία της Δέσποινας Βανδή στην Ουάσινγκτον! [pics,vid]

Εδώ και μία εβδομάδα, η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς είχε προγραμματισμένες εμφανίσεις. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε μία μοναδική εμφάνιση για τους Έλληνες ομογενείς στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Το βράδυ της Παρασκευής εμφανίστηκε στο The Bolger Center, στο Maryland της D.C. και κυριολεκτικά προκάλεσε χαμό!

Advertisements

Φυσικά, δεν μπορούσε να λείψει από την βραδιά και η Καλομοίρα, η οποία εκτός ότι μένει στην Ουάσινγκτον διατηρεί και στενή φιλική σχέση με την Δέσποινα! Οι δύο διάσημες τραγουδίστριες πέρασαν την μέρα μαζί, τρώγοντας και κάνοντας βόλτα στους δρόμους της πρωτεύουσας των Ηνωμένων Πολιτειών. Το βράδυ, όμως, είχε ξεσάλωμα για την Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια, η οποία γλέντησε μέχρι πρωίας με τις μεγάλες επιτυχίες της Δέσποινας Βανδή.

Μάλιστα, η Δέσποινα ανέβασε την Καλομοίρα στην σκηνή, λέγοντας στον κόσμο πόσο όμορφος άνθρωπος είναι, ενώ στη συνέχεια η νεαρή τραγουδίστρια χόρεψε στο πλευρό της, μη παραλείποντας να ανεβάσει τα στιγμιότυπα στα Instagram Stories της.

Δες τα βίντεο:

@desp1navandi and @itskalomira killin it on stage in DC ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimbabway (@jimmyjimbabway) στις

OK GIRL ? ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Marina Savvidis (@annamarinaaa) στις

tlife.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα