Μην χασετε

Ιωάννα Πηλιχού: «Είχα πέσει στο δρόμο και έκλαιγα, ένιωσα σαν να με βίασαν ψυχολογικά»

Τις προηγούμενες ημέρες η Ιωάννα Πηλιχού έπεσε θύμα κλοπής. Συγκεκριμένα, όταν βρέθηκε σε πολύ γνωστό εμπορικό κέντρο, άγνωστοι άντρες έκλεψαν το αμάξι της. «Και κάπως έτσι… Μου έκλεψαν το αμάξι… μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο. Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα της βίαιης αφαίρεσης… αν κάποιος από εσάς δει κάτι ή θέλει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτη η βοήθεια σας», είχε γράψει στο Instagram, γνωστοποιώντας την κλοπή.

Advertisements

 

Η Ιωάννα Πηλιχού παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κλοπή του αυτοκινήτου της. «Εμένα μου κοπήκαν τα πόδια και ένιωσα σαν ψυχολογικό βιασμό όταν σου αφαιρούν την περιουσία σου, ακόμα και αν σου ανοίξουν το αυτοκίνητο γιατί το παλιό μου το είχαν ανοίξει 5 φορές αλλά το αυτοκίνητο ήταν εκεί…».

Μάλιστα, αποκάλυψε και ποια ήταν η αντίδραση της όταν αντιλήφθηκε το τι συνέβη: «Και από εκείνη την ήμερα εντάξει νομίζω ήμουν απλά μία τρελή γιατί νομίζω είχα πέσει στο δρόμο και έκλαιγα και ήρθαν άνθρωποι με ρώτησαν αν θέλω νερό, τι μου συμβαίνει αν θέλω να με πάνε κάπου…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα