Μην χασετε

Ιωάννα Μαλέσκου: «Συγχωρέστε με – Είμαι βαθιά συγκινημένη, πονάει το μέσα μου»

Συγκινημένη η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθ΄όλη τη διάρκεια της εκπομπής της. Ευχαριστούσε τους συνεργάτες της αλλά και το τηλεοπτικό κοινό για την εμπιστοσύνη που της έδειξε τα τελευταία χρόνια.

Advertisements

«Δυσκολεύομαι πάρα πολύ σήμερα γιατί αγαπάω όλο αυτό που κάνω. Είναι η ζωή μου. Θα αλλάξει ασφαλώς οι επιλογές είναι για καλύτερο και πάντοτε έτσι πάμε αλλά αυτό το κομμάτι μου πονάει πολύ. Καιρό τώρα. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που είστε σήμερα εδώ και με τιμάτε. Εγώ δεν ξεχνώ και κρατώ όσα χρόνια και αν περάσουν και όπου και αν βρίσκομαι», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε: «Συγχωρέστε με. Είμαι βαθιά συγκινημένη. Πονάει το μέσα μου. Αγαπάω τον κόσμο και θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί ο κόσμος μου έδινε και μου δίνει και ελπίζω να συνεχίσει να μου δίνει δύναμη όπου κι αν είμαι εγώ αυτή θα είμαι. Η Ιωάννα τους όχι η Ιωάννα που θυμίζει κάποια άλλη. Η Ιωάννα, αυτή. Εύχομαι να την αγαπάτε και να τη στηρίζετε».

Σημειώνεται, πως πριν λίγες μέρες και ταυτόχρονα με την υπογραφή του συμβολαίου της, η Ιωάννα Μαλέσκου προχώρησε και σε μια αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H παρουσιάστρια, διέγραψε πολλές φωτογραφίες από τον λογαριασμό της. Παράλληλα, όμως, έκανε και πολλά unfollow.

Πριν τις διαγραφές, ο λογαριασμός της Μαλέσκου ήταν γεμάτος από φωτογραφίες της με μαγιό αρκετά προκλητικές μάλιστα, αλλά και βιντεάκια από την εκπομπή που παρουσιάζει.

Αποφάσισε, όμως, όπως φαίνεται να δημιουργήσει ένα νέο προφίλ, τώρα που της άνοιξαν την πόρτα σε ένα μεγάλο κανάλι, όπως ο ΣΚΑΪ.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα