Μην χασετε

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Έχω καταστραφεί τρεις φορές στη ζωή μου: Έφτασα να χρωστάω 250.000 ευρώ»

Στην “Φωλιά των ΚουΚου” μίλησε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο κόψιμο της σειράς “Κάνε γονείς να δεις καλό” στον Ant1, για τον συμπρωταγωνιστή του εκεί Ευθύμη Ζησάκη, αλλά και για τις λάθος επιχειρηματικές του κινήσεις.

Advertisements

 

«Οι θεαματικότητες του σίριαλ ήταν μάλλον αξιοπρεπείς, δεν ήταν τόσο χαμηλές. Ήταν δική τους απόφαση στο κανάλι, εγώ δεν μπορώ να το σχολιάσω. Κάναμε τη δουλειά μας με πάρα πολύ αφοσίωση. Το μόνο που μπορώ να τους προσάψω είναι ότι μας πίεσαν να γίνει σε χρόνους ασύλληπτους.

 

Παρόλα αυτά δεν κάναμε μια δουλειά πρόχειρη. Ήταν καλές οι προδιαγραφές, αλλά ήταν η έλλειψη χρόνου και νομίζω κατά βάθος δεν τους ενδιέφερε, ήταν έλλειψη υποστήριξης. Από ότι ξέρω συζητήθηκε να κοπεί από το τρίτο επεισόδιο και στο έκτο μας το ανακοίνωσαν», σημείωσε ο ηθοποιός.

Αναφερόμενος στον Ευθύμη Ζησάκη, είπε: Ο Ευθύμης είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Έχει ένα θέμα. Νομίζω ότι πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του, η οποία χρειάζεται βοήθεια και εξωτερική και από τους οικείους του.»

Τέλος, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αποκάλυψε: «Μιλάς με έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με τη διαχείριση του χρήματος. Έχω καταστραφεί οικονομικά τρεις φορές στη ζωή μου, η τελευταία ήταν και η χειρότερη γιατί μπήκαμε και στην κρίση.

 

Ήταν καταστροφικά τελείως, αλλά γελάω γιατί πρέπει να το αποδεχτώ. Το να έβρισκα μηδέν στο λογαριασμό μου θα ήταν μια χαρά, το να είσαι μείον 100.000 είναι το θέμα, ενώ θα μπορούσες να είσαι συν εκατό. Το μεγαλύτερο ποσό που έφτασα να χρωστάω ήταν 250.000 ευρώ».

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα