Μην χασετε

Θλίψη. Πέθανε τοπ μόντελ της δεκαετίας του 90 από καρκίνο στα 44 του

Ο λόγος για τη μούσα του Καρλ Λάγκερφελντ, το μοντέλο Όλγα Παντιουσένκοβα η οποία πέθανε στις αρχές Φεβρουαρίου στην Αγία Πετρούπολη και τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο ιστορικός μόδας Αλεξάντρ Βασίλιεφ.

«Στην Αγία Πετρούπολη ζούσε πολύ κλειστά και πέθανε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει κανέναν δίπλα της. Ήταν 44 ετών» τόνισε ο Βασίλιεφ.

Ήταν τοπ μόντελ τη δεκαετία του 90 και το 1991 είχε κατακτήσει την τρίτη θέση στον διαγωνισμό «Τοπ-Μόντελ της ΕΣΣΔ». Είχε συνεργαστεί με πολλούς διάσημους σχεδιαστές, όπως ο Καρλ Λάγκερφελντ και ο Τζον Γκαλιάνο και περπάτησε σε πασαρέλες γνωστών οίκων, όπως Christian Lacroix, Christian Dior, Chanel, Kenzo, Cacharel, Valentino, Balenciaga, Thierry Mugler. Ο Βασίλιεφ υπογράμμισε: «Στη ζωή της ξεχώριζε, ήταν ντροπαλή και ποιητική. Η καριέρα της άρχισε να δύει στη δεκαετία του 2000».

 

Advertisements

Η παιδική της φίλη Οξάνα Πολεβίκοβα δήλωσε στο TASS: «Πέθανε από καρκίνο. Στις αρχές του χρόνου άρχισαν οι μεταστάσεις» και ανέφερε ότι το γνωστό μοντέλο ήταν ένας ήρεμος και εν μέρει κλειστός άνθρωπος.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα