Μην χασετε

Θεοφανία Παπαθωμά για Γρηγόρη Πετράκο: «Μου φαίνεται αστείο όλο αυτό το ανάθεμα – Αναδημοσίευσε κάποια επίσημα στοιχεία»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε απόψε στο The 2night Show τη Θεοφανία Παπαθωμά.

Advertisements

Η ηθοποιός μίλησε για τις «Άγριες Μέλισσες», την επικαιρότητα ενώ πήρε και θέση στα όσα ακούστηκαν για τον σύντροφό της, Γρηγόρη Πετράκο, και τις πεποιθήσεις του για την πανδημία.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν έχουν παντρευτεί λέγοντας ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό καθώς θεωρεί τον γάμο ένα πολύ σπουδαίο μυστήριο ένωσης με τον Θεό.

«Ο μόνος λόγος που θα παντρευόμουν είναι γιατί είναι μέγα μυστήριο. Είναι η ένωση της ψυχής μας με τον Θεό», δήλωσε.

Αναφερόμενη στο πρόσφατο βίντεο του Γρηγόρη Πετράκου που μιλούσε για τον κορονοϊό ξεκαθάρισε από πλευράς της:

«Ο Γρηγόρης έκανε μία έρευνα, δημοσίευσε κάποια επίσημα στατιστικά στοιχεία και κάποιες γνωματεύσεις γιατρών – ειδικών κι έκανε μία αναδημοσίευση στην ουσία. Δεν είπε κάτι δικό του οπότε όλος αυτός ο ντόρος μου ακούγεται αστείος  και όλο αυτό το ανάθεμα».

«Φοράει τη μάσκα εκεί που πρέπει. Το να μην θες να πας εκεί που φοράνε μάσκα και να κάτσεις στο σπίτι σου και να μην τη φορέσεις αυτό είναι δικαίωμα του καθενός. Δεν είπε ποτέ ότι πάει στα μέρη που φοράνε μάσκα και ότι δεν φοράει τη μάσκα.  Αυτό παρερμηνεύθηκε γιατί τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα, ξέρεις.

Τι είπε για την εισαγγελική παρέμβαση στην υπόθεση;

 

Advertisements

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα