Μην χασετε

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Έχω δεχτεί bullying για το ύψος μου»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις για το παρελθόν του και το bullying που έχει δεχτεί στη ζωή του.

Advertisements

Στο σχολείο ήταν από τα σιγανά ποταμάκια. «Δεν πήγαινε το μυαλό των δασκάλων ότι μπορεί να είχα κάνει τη σκανταλιά, τους ξεγελούσε το γλυκό μου προσωπάκι», σχολιάζει ο ίδιος στο περιοδικό You και συμπληρώνει: «Μπορεί την ώρα του μαθήματος να συμμετείχα σε κάτι που γινόταν, αλλά με το που γυρνούσε ο καθηγητής κατευθείαν έπαιρνα τη φάτσα της «Παναγίας» και κανείς δεν καταλάβαινε τίποτα».

Ο ίδιος δεν έφερνε ποτέ συμμαθητές ή καθηγητές σε δύσκολη θέση. Ωστόσο δεν συνέβαινε το ίδιο στην περίπτωσή του. «Ήμουν σκληρό καρύδι και δεν ένιωσα ποτέ ότι κάποιος με έφερε σε δύσκολη θέση. Αλλά σε πολύ μικρή ηλικία δέχτηκα αυτό που σήμερα λέμε bullying. Όλα τα παιδιά κοροϊδεύαμε κάποιο χαρακτηριστικό του άλλου, αντίστοιχα κι εμένα για το ύψος μου», περιγράφει για όσα βίωσε.

Πώς αντιμετώπισε το bulling που δέχτηκε σε μικρή ηλικία; «Επειδή άρχισα να αυτοσαρκάζομαι, αμέσως το έκανα πλεονέκτημά μου και χαρακτηριστικό για το οποίο είμαι πολύ περήφανος. Ειδικά στη δουλειά μας καθετί ιδιαίτερο που έχει ένας ηθοποιός συμβάλλει στο να είναι χαρακτηριστικός απέναντι στον κόσμο. Δεν θεωρώ ότι είναι μειονέκτημα».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα