Μην χασετε

Θέλεις ανεβασμένη διάθεση συνεχώς; Με αυτό το χρώμα πρέπει να βάψεις τους τοίχους του σπιτιού σου

Το ότι η ψυχολογία μας συνδέεται άμεσα με τα χρώματα που μας περιβάλλουν είναι κάτι με το οποίο έχει συμφωνήσει και η Επιστήμη.

Advertisements

Τα χρώματα μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεσή μας σε τεράστιο βαθμό, πράγμα που σημαίνει πως μπορούμε τη «δυνατότητά» τους αυτή να τη χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας και δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες στον προσωπικό μας χώρο.

Τι θα έλεγες αν μάθαινες πως σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο χρώμα που καταφέρνει να εκτοξεύσει τη διάθεσή μας στα ύψη; Κι όμως, υπάρχει. Και δεν μπορείς να μην το λατρέψεις.

Μην πάει το μυαλό σου στο έντονο βιολετί που φέτος θεωρείται το απόλυτο trend στη διακόσμηση. Το χρώμα που μας φτιάχνει τη διάθεση είναι πιο φωτεινό, παιδικό και παιχνιδιάρικο, ενώ ενδείκνυται για όλους τους χώρους του σπιτιού μας.

Ο λόγος για το dusty pink! Αυτή την αέρινη απόχρωση του ροζ, η οποία μετατρέπει τον χώρο μας στο ιδανικό περιβάλλον για τη ψυχολογία μας. Δεν τα λέμε εμείς, οι ειδικοί τα λένε.

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Και το καλύτερο; Μην κολλάς μόνο στο χρώμα των τοίχων. Την ίδια δουλειά κάνει ακόμα και στα έπιπλα, τα ριχτάρια, τις κουρτίνες ή τα διακοσμητικά αντικείμενα.

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα