Μην χασετε

«Θάψιμο» από Περικλή και Ελίζαμπεθ για Κάτια Ταραμπάνκο: «Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για την αρρώστια της»

Περικλής Κονδυλάτος και Ελίζαμπεθ Ελέτσι «έβγαλαν τα φτυάρια» και «έθαψαν» την Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor, αμφισβητώντας μάλιστα την αρρώστια της.

Advertisements

Όταν μάλιστα η Ελίζαμπεθ ρώτησε τον Περικλή αν «πιστεύει πως θα αποχωρήσει η Κάτια», εκείνος απάντησε: «Όλη αυτή η ιστορία είναι περίεργη από την αρχή, οπότε έχω ένα ερωτηματικό και για το τέλος της ιστορίας. Όταν ένας άνθρωπος είναι μη ειλικρινής δεν τον πιστεύω ούτε στην ασθένειά του. Αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτομαι εγώ και λυπάμαι αν προσβάλλω κάποιον. Εύχομαι να είναι όλοι οι άνθρωποι καλά, αλλά κρίνω τους ανθρώπους με αυτά που μου δείχνουν».

 

Με τη σειρά της και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Παρόλο που είμαι λιγότερες μέρες έχω δει τα πάντα. Οι σκέψεις μου δεν απέχουν από τις δικές σου. Δεν έχω πάρει τα καλύτερα δείγματα από αυτό το κορίτσι. Ήθελε να είναι πάντα η πρώτη, μετρούσε τις νίκες και το έπαιζε αρχηγός. Με την είσοδό μου προέκυψαν οι λιποθυμίες, τα προβλήματα, τα θέματα υγείας, οι κλινικές… Όταν έφερα εγώ δυο νίκες και μία η Άννα Μαρία πιστεύω ότι αυτό την συνέτριψε».

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα