Μην χασετε

Η on air απάντηση του Βασίλη Καλλίδη σε μηνύματα χρηστών του διαδικτύου: ”Είμαι λίγο εκνευρισμένος…”

Ημέρα εξομολογήσεων φαίνεται πως είναι η σημερινή για την παρέα του Πρω1νού. Ο αγαπημένος σεφ Βασίλης Καλλίδης λίγο πριν ξεκινήσει να μαγειρεύει για τους τηλεθεατές της εκπομπής ζήτησε λίγο χρόνο για να απαντήσει δημόσια σε κάποια σχόλια των διαδικτυακών του φίλων.

Advertisements

Φαίνεται πως κάποιοι χρήστες του έστειλαν μηνύματα και του είπαν ότι φαίνεται να ενοχλείται όταν μέλη της εκπομπής μπαίνουν στην κουζίνα.

Ο Βασίλης Καλλίδης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους απαντώντας on air: ”Σκέφτηκα πολύ άν έπρεπε να το κάνω και πριν από λίγο αποφάσισα να μην το πω άλλα άλλαξα γνώμη γιατί είμαι λίγο νευριασμένος. Όποτε κάνουμε πλάκα στην κουζίνα ή όποτε περνάμε ωραία και τρελαινόμαστε – που συμβαίνει μια φορά το μήνα – λαμβάνω κάποια μηνύματα που μου λένε ”Σε ενοχλούν κλπ”. Εγώ θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου πως δεν είμαι μπροστάρης της εκπομπής, φροντίζω να μαγειρεύω ωραία, να είμαι χαρούμενος, να τα φτιάχνω ωραία.. Εγώ προσωπικά θέλω να γίνεται αυτό το πράγμα, δεν με ενοχλεί κανείς, ούτε η Φαίη ούτε τα παιδιά. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι που μας βλέπουν θέλουν να δούνε μια συνταγή. Μπορεί να κάνουμε τρία λεπτά πλάκα όμως το σώζω μετά και κάνω ανακεφαλαίωση” και συνέχισε απευθυνόμένος στη Φαίη μας: ”Σ’αγαπάω και δεν με ενοχλείς. Το έχουν πει κάποιοι συγκεκριμένοι που ότι και να κάνουμε θα γράψουν…”

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα