Μην χασετε

Η Φελίσια Λαπάτη αποκάλυψε το πιο σιχαμερό πράγμα που έκανε στο Survivor

Από τη Σαλώμη Σιδέρη,

Advertisements

Η Φελίσια Λαπάτη, η όμορφη δημοσιογράφος και πρώην «μαχήτρια» του Survivor, αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και μοιράστηκε τις πιο άβολες και σιχαμερές στιγμές της μέσα στο παιχνίδι.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό You απαντά για το πως ήταν η πρώτη της νύχτα στο παιχνίδι, λέγοντας: «Ήταν δύσκολη.Έβλεπα ότι κοιμούνται στο σανίδι , αλλά δεν είχα σκεφτεί όπως καθόμουν στο σπίτι μου στον καναπέ, ότι έπρεπε να κουρνιάσω στο πάτωμα που ακουμπάει  η καρέκλα. Η κουβέρτα επίσης είναι πολύ λεπτή, η υγρασία ήταν απίστευτη και το βράδυ τουρτούριζα σαν το ψάρι. Ανά τρία λεπτά πρέπει να γυρίζεις πλευρό γιατί πονάνε τα πλευρά σου και πρέπει να γυρίσεις για να πιαστεί το άλλο. Επίσης το σανίδι είναι πολύ καλός αγωγός του ήχου. Κάθε φορά που κάποιος άλλος κουνιέται ή ξύνεται το ακούς σαν να παίζουν ντραμς στ’ αυτιά σου. Φυσικά ξυπνάς με τις πρώτες αχτίδες του ήλιου»

Ακόμα ένας μεγάλος της φόβος ήταν τα έντομα. Πώς κατάφερε να το ξεπεράσει; «Τα έντομα τα φοβάμαι πάρα πολύ σπίτι μου και με τα ποντίκια είμαι κοντά στην ανακοπή, αλλά για κάποιο λόγο εκεί πεθαίνεις μία ανοσία επειδή πιο συχνά βλέπεις σαύρα παρά άνθρωπο. Είχαμε φυλάξει φαγητό εγώ και ο Ηλίας και όταν πήγαμε μπροστά στη θάλασσα για να το φάμε, είδαμε μια κατσαρίδα… Τη φυσήξaμε και συνεχίσαμε να τρώμε κανονικά, απλά κοιτάγαμε τις μπουκιές για να διακρίνουμε αν θα φάμε κατσαρίδα».

Τέλος, η Φελίσια μίλησε για το τι την αηδίασε περισσότερο. «Δεν υπήρχε τουαλέτα. Αυτό ήταν το πρώτο σοκ που έμαθα. Όταν γνωρίστηκα με τους παίκτες τους ρώταγα να μου εξηγήσουν πώς ‘’εξυπηρετούμαστε’’ εκεί, και μου έδειχναν την άμμο…», κατέληξε.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα