Μην χασετε

Η Φάρμα – Μαρία Σπυροπούλου: «Ο Θανάσης έχει στρατηγική και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος»

Καλεσμένη στο «Πρωινό» μετά την αποχώρησή της από τη «Φάρμα» ήταν η Μαρία Σπυροπούλου η οποία μίλησε για τη ζωή το reality του ΑΝΤ1.

Advertisements

Η Μαρία ρωτήθηκε για τον Στράτο Τζώρτζογλου και τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή του, καθώς ο ηθοποιός στα επεισόδια που μεταδίδονται φαίνεται από τη μία χαρούμενος και μέσα στον χαβαλέ και από την άλλη συγκινημένος είτε για τη σύζυγό του, είτε για τη μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή.

 

«Είναι πολύ αγαπητός. Τον αγαπάμε και μας διασκεδάζει. Οι εναλλαγές των συναισθημάτων είναι δικαιολογημένες. Εσείς βλέπετε συγκεκριμένα στιγμιότυπα. Αυτά που ζούμε εμείς είναι πολύ έντονα. Η Μαρία η αγρότισσα είναι καλό παιδί, απλά είναι παιδί. Σαν αρχηγός ήταν η μόνη που πήρε τα παπούτσια μας και τα καθάρισε μέσα στη βροχή και το κρύο μετά τις δουλειές. Σίγουρα υπάρχουν εντάσεις. Μας είχε εκνευρίσει αλλά σε λογικά πλαίσια. Μετά με συζήτηση το διόρθωσε», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Σπυροπούλου και μίλησε για τις στρατηγικές:

«Για τον Στράτο πιστεύω ότι δεν έχει στρατηγική. Είναι εκτός κλίκας. Ο Θανάσης ήθελε να με βγάλει εκτός, έχει στρατηγική και εκείνος και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα