Μην χασετε

Η Φάρμα: Αποχώρησαν οικειοθελώς από το παιχνίδι ο Τάσος Ξιαρχό και η Ειρήνη Κολιδά

Οι εκπλήξεις στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας δεν είχαν τέλος. Μετά τη χαρά που πήραν οι παίκτες με την επιστροφή του Μιχάλη Ιατρόπουλου ακολούθησε η ψυχρολουσία.

Advertisements

 

Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τάσος Ξιαρχό

Ο Τάσος Ξιαρχό άφησε τους πάντες άφωνους ανακοινώνοντάς τους την απόφασή του να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Όπως τους είπε ο λόγος ήταν προσωπικός και αρκετά σοβαρός και δεν μπορούσε να συνεχίσει να βρίσκετε εκεί χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Παρά τις προσπάθειές των συμπαικτών του να τον μεταπείσουν και να μάθουν τι είναι αυτό που τον έκανε να πάρει αυτή την απόφαση, ο Τάσος εμφανίστηκε αμετανόητος.

 

«Η “Φάρμα” τέλος για τον Ξιαρχογιαννόπουλο. Πολλές φορές τυχαίνει να μου προκύψει μία εγκεφαλική κάκωση και να πω “τέλος” ξαφνικά κι απλά το κάνω. Δεν έχει λόγο, δεν έχει γιατί, απλά συμβαίνει, έτσι είμαι» είπε και συνέχισε:

«Ούτε έκατσα να κλαφτώ, ούτε έκατσα να πω τα προβλήματα της ψυχής μου. Νομίζω ότι πολύ απλά τέλος τα αγελαδινά μαστάρια, τέλος οι κοπριές, τέλος όλα».

 

Advertisements

Η Ειρήνη Κολιδά αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι

Ακόμη μια αποχώρηση είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας. Οι δύο μονομάχοι – Μαρία Μιχαλοπούλου και Ειρήνη Κολιδά – έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και στα εμπόδια.

Η δοκιμασία αποτελούνταν από πέντε φάσεις όπου η καθεμιά έδινε διαφορετικούς πόντους. Οι δυο γυναίκες που είχαν έρθει αρκετά κοντά μέσα στο παιχνίδι πάλεψαν με όλο τους το είναι προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν την παραμονή τους μέσα στο παιχνίδι.

Εκείνη ωστόσο που κατάφερε να συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία ήταν η Ειρήνη Κολιδά. Την ώρα ωστόσο που η Μαρία Μιχαλοπούλου ετοιμαζόταν να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της, η Ειρήνη Κολιδά έκανε την έκπληξη και ζήτησε να αποχωρήσει η ίδια στη θέση της Μαρίας και ο λόγος δεν είναι άλλος από το παιδί της που της λείπει πολύ. Έτσι και έγινε.

 

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα