Μην χασετε

Η πρώτη φωτογραφία του Richard Gere από τον γάμο του με την Alejandra Silva

Γαμπρός για τρίτη φορά ντύθηκε ο Richard Gere, πριν από περίπου δύο μήνες. Ο 68χρονος χολιγουντιανός ηθοποιός παντρεύτηκε την 35χρονη σύντροφό του Alejandra Silva, χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι!

Advertisements

Ο Richard Gere μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του, περιγράφοντας τον εαυτό του ως τον «πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στο σύμπαν».

Ο 68χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε με την 35χρονη Ισπανίδα ακτιβίστρια σε μια τελετή εμπνευσμένη από την Ινδία στο ράντσο του έξω από την Νέα Υόρκη τον Απρίλιο. Το ζευγάρι μάλιστα έφτασε μαζί στην τελετή με ένα τουκ-τουκ.

Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello είπε:

«Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνδρας στο σύμπαν; Πώς θα μπορούσα να μην είμαι; Είμαι παντρεμένος με μια όμορφη γυναίκα που είναι έξυπνη, ευαίσθητη, αφοσιωμένη στο να βοηθά τους άλλους, που είναι αστεία, υπομονετική, που ξέρει να συγχωρεί, που είναι εκπληκτική μαγείρισσα και που φτιάχνει τις καλύτερες σαλάτες του κόσμου».

«Η Alejandra διαλογίζεται, είναι χορτοφάγος, μια σπουδαία μητέρα, έχει άγγιγμα αγγέλου και είναι επίσης Ισπανίδα – από την πατρίδα των βασιλιάδων και των βασιλισσών, του Θερβάντες και του Μπουνουέλ. Δεν μπορείς να έχεις κάτι καλύτερο από αυτό» πρόσθεσε.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο ηθοποιός έμεινε σε ένα ξενοδοχείο που ανήκει στην οικογένεια της Alejandra Silva στο Ποζιτάνο της Ιταλίας το 2014.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα