Μην χασετε

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παίρνει θέση για την Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν έχει και καμία σχέση με…»

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε σήμερα το πρωί η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός που πριν κάποια χρόνια είχε υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σειρά «Έχω ένα μυστικό» δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί από την παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα όσα ακούγονται για την Κατερίνα Γερονικολού και το ρόλο της στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Advertisements

Η ηθοποιός φάνηκε να κατανοεί το λόγο που γίνεται όλος αυτός ο χαμός, όμως έδειχνε να στηρίζει την Κατερίνα Γερονικολού. Θέλησε δε να ξεκαθαρίσει πως είναι λάθος να προσπαθούμε να ταυτίσουμε το ρόλο με τον ηθοποιό που τον υποδύεται, καθώς δεν πρόκειται για μίμηση αλλά για μια ξεχωριστή ερμηνεία.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι το όνομα, Αλίκη Βουγιουκλάκη, που ιντριγκάρει. Δεν πάει και κανένας να μιμηθεί κανέναν. Έναν ρόλο πάει να παίξει το κορίτσι. Δεν έχει και καμία σχέση με τον ρόλο που έκανα εγώ. Που όντως κάποιος θα μπορούσε να πει «και τώρα τι δουλειά έχει αυτή και με ποια προσόντα; Η Κατερίνα Γερονικολού έναν ρόλο στο θέατρο θα παίξει, που έτυχε να τον έχει παίξει και η Άλικη. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;».

Δείτε το απόσπασμα από την σημερινή εκπομπή.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα