Μην χασετε

Η κίνηση ματ για απλό ντύσιμο με πολύ στιλ

Μια στιλιστική “υπερβολή” που θα απογειώσει το look σας.

Advertisements

ολλές φορές νιώθουμε ότι η έμπνευση ως προς το τι να φορέσουμε στις υποχρεώσεις ή στη δουλειά, μας έχει εγκαταλείψει – ειδικά αν πρόκειται για πρωινό Δευτέρας, καλή ώρα.

Από τη μία υπάρχει η λύση του να βάλουμε την καθημερινή μας στολή, ένα απλό τζιν και ένα σακάκι ας πούμε, από την άλλη όμως μπορούμε πάντα να κάνουμε λίγο πιο ιδιαίτερες επιλογές, επιλογές που θα δώσουν ένα πολύ μικρό αλλά ικανοποιητικό twist στο look μας

Ένα αρκετά εύκολο τρικ που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη λογική, είναι να ταιριάξουμε το χρώμα ενός ρούχου μας με εκείνο των παπουτσιών μας, κάτι που γενικά θεωρείται στιλιστική υπερβολή αλλά είναι ένας γρήγορος τρόπος να κερδίσουμε τις εντυπώσεις. Και μάλιστα, όχι όποιο κι όποιο χρώμα αλλά εκείνο που αποδεδειγμένα μας κάνει να νιώθουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Μαντέψατε σωστά, μιλάω για τις κόκκινες αποχρώσεις.

Μην ξεχνάτε άλλωστε πως το κόκκινο είναι ένα χρώμα που αποπνέει πάθος, γοητεία και εξουσία, όπως έχουμε πει αρκετές φορές, επομένως είναι μια ωραία λύση για τις μέρες που θέλετε να νιώσετε λίγο πιο δυναμική στη δουλειά – επιλέξτε το για ένα σημαντικό meeting, για παράδειγμα.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα