Μην χασετε

Η Εύα Τσάχρα του YFSF παντρεύτηκε: Το μήνυμα της τραγουδίστριας

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε η Εύα Τσάχρα. Η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice και στο show του ΑΝΤ1, Your Face Sounds Familiar,παντρεύτηκε, χθες, με πολιτικό γάμο τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μπούντρο.

Advertisements

Η ίδια δημοσιοποίησε στο instagram το χαρμόσυνο γεγονός γράφοντας: «Η μέρα αυτή θα μείνει χαραγμένη στην ψυχή μου… Η μέρα που γίναμε σύζυγοι… Σ ευχαριστώ!». Πλήθος από φωτογραφίες και βίντεο αναρτήθηκαν στα instastories της τραγουδίστριας, με τις φίλες της να της τραγουδούν το τραγούδι «Του γάμου», αλλά και από την ώρα που ο πατέρας της την παραδίδει στον γαμπρό. Μετά τον γάμο ακολούθησε γλέντι με τους φίλους του ζευγαριού. Ανάμεσα στους οποίους και ο καλός τους φίλος Άλεξ Οικονόμου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η μέρα αυτή θα μείνει χαραγμένη στην ψυχή μου… Η μέρα που γίναμε σύζυγοι… Σ ευχαριστώ!! Αυτό το υπέροχο NYΦIKO EINAI ΦTIAΓMENO AΠO TO @sugarnspiceatelier!!!!! EINAI tailor made AΠO OΛOMETAΞO TAΦTA KAI ΓAΛΛIKH ΔANTEΛA. Ευχαριστώ τόσο πολύ την υπέροχη Ναυσικά και τα κορίτσια της για αυτό το αριστούργημα!! Hairstyle by @iann_grekas! Ευχαριστουμε όλους για τις υπέροχες ευχές!!!! #bride #sugarandspicebridal #weddingday #mywedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Tsachra (@eva_tsachra_official) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα