Μην χασετε

Η Ευαγγελία Αραβανή αποκαλύπτει πώς έγιναν ζευγάρι με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Η παρουσιάστρια του «Dancing With The Stars», μίλησε ανοιχτά για τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή της, στο “TV Εθνος”.

Τι ήταν αυτό που την προσέγγισε στον γνωστό τραγουδιστή; «Ο χαρακτήρας του. Και ο τρόπος που με προσέγγισε. Βέβαια, με τον Νίκο δεν γνωριστήκαμε τώρα. Είχαμε γνωριστεί για πρώτη φορά πριν από αρκετά χρόνια, αλλά δεν είχε προκύψει κάτι άλλο πέρα από μια απλή γνωριμία και μια τυπική κουβέντα. Μάλλον τώρα ήταν το σωστό τάιμινγκ»

Όταν ρωτήθηκε για το πώς ήρθαν κοντά, αποκάλυψε: «Όλο ξεκίνησε από μια συνάντησή μας. Σε έναν χώρο. Αρχίσαμε να μιλάμε, του είπα εγώ πράγματα που θαυμάζω σε εκείνον και ο Νίκος πράγματα που θαυμάζει σε εμένα. Σε μια γενική συζήτηση. Και έτσι ξεκίνησε…».

Advertisements

Όσο για το ποιο είναι το αγαπημένο της τραγούδι από τις επιτυχίες του συντρόφου της; «Είναι πολλά, αλλά θα σου που πω αυτό με το οποίο γίνεται χαμός και του το είπα από την πρώτη μας συνάντηση. Δεν χρειάστηκα δεύτερη φορά για να το ακούσω. Το “Για κάποιον λόγο” που για κάποιον λόγο τελικά γίνονται όλα».

Θέλεις τον άνδρα κυνηγό;

Είσαι παραδοσιακή γυναίκα; Είµαι, και όχι µόνο σε αυτό που µου ανέφερες. Μου αρέσει να περιποιούµαι τον σύντροφό µου, τους φίλους µου, την οικογένειά µου. Είµαι από τις γυναίκες που µου αρέσει να κάνω δουλειές του σπιτιού. Η αγαπηµένη µου είναι να πλένω πιάτα, δεν θέλω να έχω πλυντήριο πιάτων στο σπίτι (γέλια). Ισως είναι η ψυχοθεραπεία µου. Μου αρέσει, επίσης, να µαγειρεύω.

Με τον Νίκο ανταλλάσσετε απόψεις για τα επαγγελµατικά σας; Τον ρώτησες τη γνώµη του για το «Dancing»;

Τον ρώτησα και η γνώµη του ήταν σύµφωνη µε τη δική µου. Ηταν θετικός, του άρεσε ως ιδέα και νοµίζω πως είναι περήφανος για µένα.

Advertisements

Εσύ για εκείνον;

Πολύ.

Ποιο είναι το αγαπηµένο σου τραγούδι του;

Είναι πολλά, αλλά θα σου που πω αυτό µε το οποίο γίνεται χαµός και του το είπα από την πρώτη µας συνάντηση. Δεν χρειάστηκα δεύτερη φορά για να το ακούσω. Το «Για κάποιον λόγο», καθώς για κάποιον λόγο τελικά γίνονται όλα.

Συγκατοικείτε;

Οχι. Μένουµε πολλές φορές µαζί, αλλά δεν συγκατοικούµε. Κάτι που επίσης γράφτηκε, και το οποίο επίσης δεν ισχύει.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα