Μην χασετε

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Τσάβαλου για την εγκυμοσύνη που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

Πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Τσάβαλου βάφτισε την 20 μηνών κόρη της και σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού αποκάλυψε ότι πριν τη γέννηση της μικρής της είχε μία εγκυμοσύνη που δεν ολοκληρώθηκε.

Advertisements

Όπως είπε η Κατερίνα Τσάβαλου, πριν έρθει στη ζωή της η Μαριμέλη, είχε μία «ατυχή» εγκυμοσύνη, καθώς η κύηση ήταν παλίνδρομη και έπρεπε να διακοπεί.

Θέλατε να επισφραγίσετε τη φιλία σας με τον Γιάννη Αϊβάζη και την Μαρία Κορινθίου με τη βάφτιση της μικρής;

Ναι, κι αυτό είναι τιμητικό για μένα. Μας το πρότειναν και ήταν ωραίο, γιατί ήξερα ότι το ήθελαν. Είχαμε πολλές προτάσεις για κουμπαριά, αλλά πρέπει να υπάρχει η χημεία, έπειτα παίζουν πολλά ρόλο. Είμαστε φίλοι πολλά χρόνια με τα παιδιά. Με τον Γιάννη δούλεψα κιόλας στο θέατρο και μάλιστα, πριν από τη Μαριμέλη είχα μείνει έγκυος, για πρώτη φορά τότε, αλλά ήταν παλίνδρομη κύηση κι έτσι η εγκυμοσύνη δεν ολοκληρώθηκε. Τότε δουλεύαμε με τον Γιάννη, με σκηνοθετούσε στην παράσταση «Ο κύκλος», με τον Μπουράκ Χακί. Την περίοδο αυτή ήμουν έγκυος. Τότε δεν προχώρησε η κύηση. Από εκείνη την εγκυμοσύνη μου είχαν προτείνει ο Γιάννης και η Μαρία να το βαφτίσουν.

Είχες συμφωνήσει να βαφτίσουν το παιδί που “έχασες” ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου;

Ναι, από την πρώτη εγκυμοσύνη, αλλά το μωρό δεν κατάφερε να έρθει στη ζωή. Ακολούθησα την υπόσχεση που τους είχα δώσει τότε, να βαφτίσουν το παιδί μου. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι κάποιος σε νοιάζεται, σε σκέφτεται, είναι ανθρώπινο. Οπότε, ήξερα από την αρχή ποιοι θα είναι οι νονοί της κόρης μου. Μας πάντρεψαν και στον πολιτικό γάμο που κάναμε, πιο πολύ σαν πλάκα, γιατί τον πολιτικό γάμο τον κάναμε περισσότερο για τα γραφειοκρατικά.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα