Μην χασετε

Η ελληνική showbiz γύρισε στα… 90’s! Τι συνέβη και “μεταφέρθηκαν” σε άλλη δεκαετία;

Πολλοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz διασκέδασαν χθες το βράδυ σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Αφορμή στάθηκαν τα γενέθλια του Σπύρου Σαμοΐλη. Ο δημοφιλής κομμωτής και youtuber γιόρτασε τα 30α γενέθλιά του με ένα ξέφρενο party εμπνευσμένο από τη δεκαετία των 90’s. Εκτός από τη μουσική και τη διακόσμηση και οι καλεσμένοι ήταν στην ίδια διάθεση αφού το party είχε και dress code από την εν λόγω δεκαετία.

Advertisements

Από τα γενέθλια του hairstylist δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κολλητές του φίλες Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαίρη Συνατσάκη οι οποίες «ντύθηκαν» Spice Girls. Η Μαίρη συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Σπύρο Χατζηαγγελάκη, ενώ το παρών έδωσαν η Τόνια Σωτηροπούλου, η Κατερίνα Τσάνταλη, η Ευγενία Σαμαρά με το σύντροφό της και ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη, ο Σάκης Τανιμανίδης, η Χριστίνα Μπόμπα, η Νικολέττα Ράλλη, η Ιλένια Ουίλιαμς και πολλοί ακόμα φίλοι και γνωστοί του Σπύρου που θέλησαν να μοιραστούν μαζί του τη χαρά

Το Instagram γέμισε από 90’s αναρτήσεις με τους εκπροσώπους της showbiz να περνούν μοναδικά και να χορεύουν ασταμάτητα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Guest της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Λεμπέσης που ανέβηκε στο stage του Shamone και τραγούδησε τις μεγάλες του επιτυχίες, ενώ η τούρτα του Σπύρου έκλεψε την παράσταση.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα γενέθλια του Σπύρου Σαμοΐλη

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το πάρτι…

Happy birthday @samoilisspiros We’re so 90s right now @nikzik @eugeniasamara

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) στις

Όταν δεν είσαι καλά στα μυαλά σου. @eugeniasamara

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) στις

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα