Μην χασετε

Η Ελένη Φουρέιρα ξεσπάει για τον ρατσισμό που δέχτηκε: ”Δεν θα κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα γιατί είμαι από την Αλβανία;”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ Α Τετ παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα και μίλησε για τη συμμετοχή της στη Eurovision αλλά και τον ρατσισμό που βίωνε όταν αποκάλυπτε ότι κατάγεται από την Αλβανία.

”Όταν πηγαίνεις σε μια δισκογραφική και σε διώχνουν γιατί είσαι από την Αλβανία, λες “τι θα κάνω τώρα εγώ; Δεν θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα γιατί είμαι από την Αλβανία”;”, δήλωσε και συνέχισε: ”Όταν σε απορρίπτουν πολλές φορές στεναχωριέσαι και λες ”τι να κάνω”;Πρέπει αυτό να σταματήσει. Είναι ντροπή για τον κόσμο να ακούει ένα νέο παιδί να λέει “Είσαι από την Αλβανία, πήγαινε με την Αλβανία στη Eurovision””.

Τα λόγια της συγκινούν: ”Νιώθω ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο γιατί έχω τρεις πατρίδες… Δεν μου έλειψε ποτέ το φαγητό γιατί είχα δυο γονείς που δεν θα έτρωγαν για να φάμε… Δεν είναι εύκολο να φεύγεις από μια χώρα λίγο περίεργα, με σφαίρες, να μην ξέρεις τις είναι αυτό, με φόβο και να πηγαίνεις σε κάτι καινούριο και να πρέπει να χρίσεις τη ζωή σου από την αρχή”.

Δείτε το βίντεο:

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα