Μην χασετε

Η δύναμη του ήχου και πώς να χρησιμοποιήσετε την μουσική για να θεραπευτείτε

Τα ανθρώπινα όντα πάντα είχαν μια σύνδεση με τον ήχο. Οι ήχοι που παράγονται από την φύση, από όργανα ή ακόμα και από τους άλλους ανθρώπους μας επηρεάζουν σημαντικά.

Advertisements

 

Το σώμα μας αντιδρά αυτόματα στην μουσική όπως και η διαίσθηση του μυαλού μας. Επομένως δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον ήχο για να θεραπεύσουμε το μυαλό και το σώμα μας. Αυτό με την σειρά του μπορεί να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε πλήρως τις δυνατότητες μας.

 

Έχει αποδειχθεί σύμφωνα με πειράματα ότι οι συχνότητες επηρεάζουν το μυαλό μας με θετικό ή αρνητικό τρόπο και μερικές βοηθούν τον εγκέφαλο να συγκεντρώνεται καλύτερα ενώ άλλες μπορούν να προκαλέσουν δυσφορία ακόμα και άγχος.

Αυτά τα πειράματα με τις συχνότητες έγιναν στο νερό. Το σώμα μας αποτελείται κυρίως από νερό οπότε είναι λογικό το νερό να το επηρεάζει.

Οι συχνότητες 432hz και 528hz επηρεάζουν περισσότερο το ανθρώπινο μυαλό.

Παραθέτουμε  τις λειτουργίες των διαφορετικών συχνοτήτων:

440HZ– Αυτή η συχνότητα δεν βρίσκεται στην φύση και είναι επιβλαβής για τον άνθρωπο καθώς δεν είναι σε συντονισμό με το ανθρώπινο σώμα και επηρεάζει αρνητικά την δημιουργικότητα.

396HZ– Αυτή η συχνότητα μπορεί να μετατρέψει την θλίψη σε χαρά και να απομακρύνει τον φόβο.

Advertisements

417HZ– Αυτή η συχνότητα βοηθά ότι άφορα τις τραυματικές εμπειρίες και διευκολύνει την αλλαγή.

638HZ– Αυτή η συχνότητα βελτιώνει τις σχέσεις χτίζοντας την επικοινωνία και την κατανόηση ανάμεσα στα άτομα.

 

741HZ– Αυτή η συχνότητα ενισχύει την έκφραση του εαυτού μας και καθαρίζει τα κύτταρα από τις τοξίνες. Έτσι δημιουργείται μια χαρούμενη, σταθερή και αγνή ζωή.

852HZ– Αυτή η συχνότητα βοηθά στην ενεργοποίηση της διαίσθησης σας και διατηρεί μια ισορροπημένη πνευματική τάξη μέσα σας.

963HZ– Αυτή η συχνότητα «επαναφέρει» τις πνευματικές λειτουργίες σας σε μια «επιλογή» που είναι συνδεδεμένη άμεσα με το φως.

528HZ– Αυτή η συχνότητα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη αφού είναι η φυσική συχνότητα της γης. Έχει την δύναμη να αποκαθιστά το DNA καθώς φέρνει και μεγαλύτερους μετασχηματισμούς και είναι γνωστή ως «τόνος- θαύμα». Χρησιμοποιείται επίσης για να εξαγνίσει το νερό σε πειράματα.

 

Advertisements

432HZ– Αυτή η συχνότητα έχει τον πιο σταθερό συντονισμό με την φύση από όλες τις άλλες. Η 432hz μαζί με 528hz έχουν αποδειχθεί επιστημονικά ότι θεραπεύουν το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα.

Αυτές οι συχνότητες ελκύουν πολλή θετικότητα στην ζωή μας. Χρησιμοποιήστε τες για να ανανεώσετε το σώμα και το μυαλό σας. Επίσης σας βοηθούν ώστε να εκπέμπετε θετικές δονήσεις σε υψηλότερο επίπεδο.

Μια καλή ιδέα είναι να κοιμάστε ακούγοντας μια τέτοια συχνότητα ώστε να ξυπνήσετε νιώθοντας τέλεια.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα