Μην χασετε

Η γυναίκα του Μάθιου Μακ Κόναχι είναι μια κούκλα – Δείτε το απίστευτο μέρος που γνωρίστηκαν

Στην περίπτωση του Μάθιου Μακ Κόναχι, θα τολμούσαμε να πούμε ότι ταιριάζει γάντι ένα παλαιότερο άσμα της Χρύσπας, «Μου κάνει πλάκα ο Θεός». Κι αυτό, διότι ο Χολιγουντιανός σταρ βρήκε τον έρωτα, εκεί που δεν το περίμενε, κι ενώ είχε σχεδόν δώσει όρκο ότι για ένα διάστημα θα απέχει από έρωτες και σχέσεις.

Advertisements

Ο Μάθιου Μακ Κόναχι την περίοδο που γνώρισε τη σύζυγό του Καμίλα Άλβες ήταν μόνος και απολάμβανε την εργένικη ζωή του. Τόσο, που επέμενε στους φίλους του ότι δεν πρόκειται να κάνει σχέση για πολύ καιρό, ακόμη. «Απολάμβανα που ήμουν εργένης και δεν έψαχνα την αγάπη» είχε εξομολογηθεί ο ίδιος, σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό People. Αλλά ως γνωστόν, δεν σου έρχονται πάντα, όπως τα σχεδιάζεις.

Έτσι, σε μία βραδινή ανδρική έξοδο σε μπαρ του Λος Άντζελες, ο ηθοποιός γνώρισε τον μεγάλο έρωτα, στο πρόσωπο της Βραζιλιάνας καλλονής κι ενώ έπινε τη μαργαρίτα του. Γνήσιος κυνηγός και άνδρας που «κόβει» το μάτι του, είδε μία εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα να πίνει το ποτό της με τις φίλες της.

«Με την άκρη του ματιού μου, μέσα στον κόσμο είδα την Καμίλα. Και οι πρώτες κουβέντες που βγήκαν από το στόμα μου, ήταν: Τι είναι αυτό;» αποκάλυψε στην ίδια συνέντευξη στο περιοδικό People.

Ωστόσο, δεν ήταν οι μόνες σκέψεις που έκανε. Αμέσως, είπε στον εαυτό του ότι «δε συναντάς τέτοια γυναίκα συχνά στον ίδιο χώρο, γι’ αυτό πάρε τα πόδια σου και πήγαινε να της μιλήσεις». Όπως κι έκανε. Οι δυο τους μετά από κάποια ραντεβού έγιναν ζευγάρι και σήμερα είναι παντρεμένοι, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά. Και η περίπτωσή τους είναι η καλύτερη διάψευση, στην άποψη ότι μία γνωριμία σε μπαρ δε μπορεί να έχει μέλλον.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα