Μην χασετε

Η Γκαμπριέλα «δίνει» τον Δώρο για το χωρισμό του με την Αθηνά: «Έχω όλη τη συνομιλία μας ως αποδεικτικό στοιχείο»

Τα πάνω κάτω φέρνουν οι παίκτες στο Power of love, καθημερινά, με τις εξελίξεις να μη σταματούν.

Advertisements

Την περασμένη εβδομάδα, ο Δώρος Παναγίδης ανήρτησε μια φωτογραφία στα stories του Instagram και ανακοίνωσε το χωρισμό του με τη 19χρονη παίκτρια Αθηνά Χρυσαντίδου. «Σήμερα τέλειωσα με την Αθηνά. Ενημερωτικά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κύπριος παίκτης.

Λίγες ώρες αργότερα, και μετά από δεκάδες μηνύματα που δέχτηκε από τους followers του, διέψευσε το χωρισμό λέγοντας πως έπεσε θύμα hacking και εξηγώντας πως η σχέση του με την Αθηνά συνεχίζει κανονικά.

Ωστόσο, την ιστορία του Δώρου έρχεται να διαψεύσει, με τη σειρά της, η πρώην παίκτρια του reality, Γκαμπριέλα Τσολάκοβα. Η παίκτρια από τη Βουλγαρία ισχυρίστηκε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso ότι ο Δώρος ψεύδεται για το θέμα περί hacking καθόλου αφού μίλησε μαζί της – τις προηγούμενες ημέρες – και της εξομολογήθηκε πως με την Αθηνά δεν είναι πια μαζί.

 

«Την περασμένη Τετάρτη ο Δώρος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι χώρισε με την Αθηνά. Όταν ζήτησα να μάθω τον λόγο, μου απάντησε: “Δεν με καταλαβαίνει. Είναι πολλά. Είναι διάφορα που έχουν συμβεί, αλλά δεν μπορώ να σου μιλήσω άλλο για αυτό το θέμα. Είμαι ακόμα ταραγμένος”» και συνέχισε «Μόλις έγινε όλος αυτός ο θόρυβος, του έστειλα μήνυμα ρωτώντας τον αν θα βγει on air τηλεφωνικά στη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνω για να μου μιλήσει γι’ αυτό. Ο Δώρος τότε μου έστειλε ένα μήνυμα που το έχω κρατήσει. Αυτό το μήνυμα έγραφε τα εξής: “Τι να βγω να πω; Ο, τι δεν τη θέλω; Δεν μπορώ”. Ε, μετά άκουσα κι εγώ αυτό για τον χάκερ. Σε μένα, πάντως, δεν ανέφερε τίποτα για χάκερ. Αν τον είχαν χακάρει, δεν θα μου το έλεγε;», αποκάλυψε η Γκαμπριέλα.

Ενώ στο τέλος συμπλήρωσε πώς δε μιλάει αόριστα αλλά με αποδείξεις. «Μου έστειλε μήνυμα για να μου κάνει παρατήρηση επειδή είπα στην εκπομπή ότι χώρισε και μου ανακοίνωσε ότι δεν θα έβγαινε τελικά on air για να μου μιλήσει επειδή κέρδισε την ασυλία. Έχω όλη τη συνομιλία μας ως αποδεικτικό στοιχείο», κατέληξε η Γκαμπριέλα.

Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η αλήθεια αν και στα επεισόδια που παρακολουθούμε στους τηλεοπτικούς μας δέχτες, Δώρος και Αθηνά φαίνεται να είναι μαζί και ευτυχισμένοι.

Advertisements

Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα