Μην χασετε

Η βότκα κάνει θαύματα: Πώς να φτιάξεις το δικό σου, μοναδικό άρωμα με ελάχιστα χρήματα

Βαρέθηκες τα αρώματα του εμπορίου και σιχαίνεσαι να βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο με μια γυναίκα που φορά το ίδιο με σένα;

Advertisements

Σου έχουμε τη λύση.

Ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις το δικό σου άρωμα, με μία πολύ ιδιαίτερη essence βανίλιας που διαφέρει από ό,τι άλλο έχεις μυρίσει. Και το καλύτερο; Διαρκεί για ώρες.

Πρόκειται για μια μυρωδιά κλασσική μεν, διαφορετική δε, αφού ανάλογα με τον τύπο δέρματός σου θα μυρίζει πιο «εσύ» από ό,τι θα μπορούσες να φανταστείς.

Σα να λέμε ότι το άρωμα αυτό μπορείς να το φορέσεις εσύ και η καλύτερή σου φίλη και να έχετε την αίσθηση πως πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά αρώματα!

Πάμε στοίχημα ότι μόλις βρήκες το νέο σου άρωμα;

Τι θα χρειαστείς

  • 20 κόκκους βανίλιας
  • 1 φλιτζ. βότκα
  • Λάδι jojoba

Πώς να το φτιάξεις

Διαχωρίζουμε την πάστα από τους κόκκους βανίλιας με ένα μαχαίρι και ρίχνουμε και τα δύο μέσα σε ένα γυάλινο βαζάκι, αφού πρώτα τα κόψουμε σε μικρά κομματάκια.

Advertisements

Προσθέτουμε το φλιτζάνι βότκα. Αν οι κόκκοι δεν έχουν καλυφθεί, ρίχνουμε κι άλλη. Σφραγίζουμε το βάζο και αφήνουμε τους κόκκους να αρωματίσουν τη βότκα. Σε αυτό το στάδιο πρέπει να περιμένουμε για τουλάχιστον έναν μήνα.

Μόλις ο μήνας περάσει, αφαιρούμε του κόκκους, στραγγίζουμε το υγρό του βάζου σε ένα ειδικό απλικατέρ αρώματος και προσθέτουμε το λαδάκι jojoba σε διπλάσια ποσότητα από το άρωμα.

Μην το αποχωριστείς ποτέ από την τσάντα σου και θα μας θυμηθείς!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα