Μην χασετε

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει με το νεογέννητο γιο της!

Η Βίκυ Καγιά, το Σαββατοκύριακο, έγινε μαμά για δεύτερη φορά. Ο νεογέννητος Κάρολος Ηλίας ήρθε στην ζωή πριν από μερικά 24ωρα και μόλις εχθές η μαμά του μας έδωσε μία μικρή γεύση για το τι γινόταν στο μαιευτήριο από γλυκά. Όπως και στην γέννηση της Bianca, o ευτυχισμένος μπαμπάς είχε φροντίσει να υπάρχουν εκατοντάδες γλυκίσματα για τους επισκέπτες τους.

Advertisements

Και να που η Βίκυ Καγιά ποζάρει για πρώτη φορά με τον ολίγων ημερών Κάρολο Ηλία. Δε μας δείχνει το πρόσωπό του απλά τον κοιτά και λιώνει. «I love you my little boy» είναι η λεζάντα που συνοδεύει την συγκεκριμένη φωτογραφία και μόλις καταλάβαμε πως αυτός θα είναι ο δεύτερος Ηλίας που θα ριζώσει στην καρδιά της. Πρώτος ο μπαμπάς, μετά ο γιος.

Εμείς να ευχηθούμε ξανά στο ζευγάρι τα καλύτερα για το νέο μέλος της οικογένειάς τους

I ? you my little boy! ???⭐️?#KarolosElias #krassaki2 #welcometotheworld #blessed #happy #familyiseverything ?‍?‍?‍?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ vickykaya_ στις

Η Βίκυ μίλησε πρώτη φορά μετά τη γέννηση του γιου της στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και δήλωσε τρισευτυχισμένη με το νέο μέλος στην οικογένειά της!
Η Βίκυ είπε μεταξύ άλλων: «Μόλις τάισα τον μικρό μου… Είμαι συγκινημένη και ευτυχισμένη… Είναι γλυκό και δύσκολο γιατί ξέρετε η καισαρική τομή έχει τα θέματά της, είναι δύσκολο, τα πρώτα δύο εικοσιτετράωρα είναι επίπονα αλλά τίποτα δεν μπορεί να επισκιάσει τη χαρά, τη γέννηση του γιου μου… Κάρολο»!

Η Βίκυ στη συνέχεια αποκάλυψε πως το μωρό μοιάζει στον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και θα τον φωνάζουν Κάρολο και τόνισε ότι θα πάρει εξιτήριο την Τρίτη.

«Το μωρό το είδε η Μπιάνκα και τα μεγαλύτερά της αδέρφια. Η κόρη μου μου είπε ότι της αρέσει και μου ζήτησε να το χαϊδέψει», είπε η Βίκυ Καγιά.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα