Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 20/3/2019: Ο ανάδρομος Ερμής εξάγωνο με Κρόνο – Πως επηρέαζει το ζώδιο σου;

Η υπευθυνότητα και ο σοβαρός τρόπος σκέψης μας, μας βοηθούν να επιλύσουμε προβλήματα του παρελθόντος, βλέποντας και αναλύοντας τα πράγματα σε βάθος. Ακούμε προσεκτικά τι έχουν να μας πουν οι άλλοι και εκφράζουμε συνετά και συγκρατημένα τις απόψεις μας. Προτιμάμε να εφαρμόσουμε τους στόχους μας βασιζόμενοι στις εμπειρίες του παρελθόντος αλλά και τις δυνατότητές μας. Εκτιμώνται οι προσπάθειες του παρελθόντος σε ένα έργο μας και λαμβάνουμε την εκτίμηση των ανωτέρων μας.

Advertisements

 

Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύςκαι ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, αναπολείτε το παρελθόν και τολμάτε να εκφράσετε τη γνώμη σας και τις ιδέες σας. Είστε κάπως συγκρατημένοι στην επικοινωνία και δεν ενδιαφέρεστε τόσο για νέες κοινωνικές επαφές. Αντίθετα, μπορεί να έχετε μια ευχάριστη επικοινωνία με κάποιο άτομο από το παρελθόν. Οι συνομιλίες σας θα είναι ώριμες, τίμιες, ειλικρινείς και υπεύθυνες. Ίσως να μη σας ενδιαφέρει και τόσο η επικοινωνία και προτιμάτε να χαλαρώσετε. Διστάζετε να πάρετε την πρωτοβουλία να μιλήσετε και περιμένετε, βλέποντας τα πράγματα σε βάθος και εστιαζόμενοι στην παρατηρητικότητά σας. Στις συνομιλίες σας, φαίνεστε ήρεμοι και δυσκολεύεστε να πάρετε μια απόφαση, αφού τώρα ζυγίζετε τις καταστάσεις.

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα έχουμε ισχυρή παρόρμηση να αλλάξουμε τα πράγματα και να εξαλείψουμε κάθε τι αρνητικό στη ζωή μας. Κάνουμε προσπάθειες να ενωθούμε με τους άλλους, να μεταμορφωθούμε και να μοιραστούμε την εξουσία. Υπάρχει έντονη σeξουαλικότητα, είμαστε πειστικοί και έχουμε υψηλή απόδοση στην εργασία μας. Η δύναμή μας και η τεράστια ενέργειά μας, μας βοηθάνε να φέρουμε εις πέρας κάθε ζήτημα. Μπορεί να αποκαλύψουμε μυστικά και ό, τι είναι κρυμμένο.

 

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, οι φιλοδοξίες σας συναντούν λιγότερη αντίσταση από τους άλλους, πράγμα το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έχετε περισσότερη διορατικότητα στα κίνητρα των άλλων τώρα, και κατά συνέπεια μεγαλύτερη ικανότητα να τους πείσετε ή να τους εντυπωσιάσετε με τις δυναμικές αντιλήψεις σας και τις ενέργειές σας. Μπορεί να αισθάνεστε πιο έντονα σeξουαλικά από ό, τι συνήθως, έτσι αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εκδηλώσετε τη σeξουαλική δύναμή σας. Στην πραγματικότητα, αυτός ο συνδυασμός των πλανητών συμβολίζει τη μεταμόρφωση του εαυτού σας. Έχετε κυριολεκτικά περισσότερη δύναμη για να αναδιαμορφώσετε το σώμα σας τώρα, έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα δίαιτα και ένα πρόγραμμα άσκησης. Γίνεστε αμείλικτοι στην επίτευξη των στόχων σας και τίποτα δεν μπορεί να σας αποτρέψει να κάνετε αυτό που θέλετε.

 

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό (επιρροή ως 21 Μαρτίου)

Advertisements

Τώρα είμαστε δυναμικοί και λατρεύουμε την ελευθερία, έχοντας μια ισχυρή ανάγκη για ανεξαρτησία. Εκδηλώνουμε μεγάλη δυναμικότητα και απεριόριστη ενέργεια και μας αρέσει η περιπέτεια. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Γινόμαστε παρορμητικοί και δυσκολευόμαστε να πάρουμε μία απόφαση, αλλά δεν το βάζουμε κάτω εύκολα, ακόμα κι αν αποτύχουμε, συνεχίζοντας την προσπάθεια μέχρι να πετύχουμε το στόχο μας. Θα πρέπει να ελέγξουμε τον εγωισμό μας και το πείσμα μας. Θέτουμε καινούργιους στόχους και απομακρύνουμε ό, τι μας στεναχωρεί και μας χαλάει την διάθεση. Γινόμαστε στενόμυαλοι και επιθετικοί.

 

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τον ανάδρομο Ερμή και τετράγωνο με τον Δία αυξάνει την εσωτερική ένταση καθώς υπάρχει σύγχυση μεταξύ της ψευδαίσθησης και της πραγματικότητας και δημιουργούνται αυταπάτες. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μας βοηθά να κάνουμε ενδελεχή εξερεύνηση, βρίσκοντας κρυμμένες αλήθειες, και να συνειδητοποιήσουμε τι χρειάζεται να κρατήσουμε στη ζωή μας και τι πρέπει να απορρίψουμε.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα