Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 20/3: Ευτυχισμένοι καλωσορίζουμε την άνοιξη

Με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό έχουμε και την έναρξη της Εαρινής Ισημερίας, του τυπικού καλωσορίσματος της άνοιξης. Εμείς είμαστε πιο ορεξάτοι, δραστήριοι και με διάθεση να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, παίρνοντας πρωτοβουλίες και κάνοντας συγκεκριμένες ενέργειες.

Advertisements

 

Ο ενθουσιασμός, η παρόρμηση, το θάρρος κι η αυτοπεποίθηση δε μας λείπουν και με αυτά τα όπλα πρέπει να βγούμε μπροστά, να διεκδικήσουμε, να πρωτοπορήσουμε, να μην αφήσουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και να κινητοποιήσουμε και τους άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας. Επίσης, είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Αστρολογίας αλλά και Ευτυχίας, οπότε είναι μια ακόμα ευκαιρία να κοιτάξουμε τη φύση γύρω μας και να χαμογελάσουμε για όλα αυτά που έχουμε στη ζωή μας και να ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί καλωσορίζετε τον Ήλιο στο ζώδιό σας και την Άνοιξη την καρδιά σας. Είστε το επίκεντρο, είναι η δική σας στιγμή να λάμψετε, βγάζοντας τον καλύτερό σας εαυτό!

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι πάρτε πρωτοβουλίες, αναλάβετε δράση και ξεκαθαρίστε το τοπίο στη σχέση σας, στον επαγγελματικό σας χώρο και το σπίτι σας.

Λέοντες και Τοξότες φορέστε τα καλά σας και βγείτε να υποδεχτείτε την Άνοιξη γιατί έχει και για σας δωράκια.

Παρθένοι και Ιχθύες ένας ξεσηκωτικός και ταυτόχρονα ανανεωτικός αέρας φυσά και σας παρασύρει οικονομικά και σeξουαλικά.

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα