Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 12/4/2019: Ο Ερμής τετράγωνο με Δία – Πως επηρεάζει το ζώδιό σου

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Advertisements

Κυριαρχεί το έντονο ενδιαφέρον για τη μάθηση και τα ταξίδια και έχουμε υπερβολική εμπιστοσύνη στις αποφάσεις που λαμβάνουμε. Ανεπιθύμητες ψυχικές πιέσεις μπορεί να ξεπεράσουν τα όριά τους και να δημιουργήσουν επιπόλαιες συμπεριφορές, αμέλεια και αλαζονεία. Κυριαρχεί η υπερβολική αισιοδοξία στο μυαλό μας, με μια τάση για υπερβολή. Δεν πρέπει να αγνοούμε τα ενοχλητικά σημάδια που απειλούν να ανατρέψουν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά μας. Κυριαρχούν τάσεις ανεντιμότητας, απάτης, κακής επικοινωνίας ή αμέλειας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, προσέξτε πως προβάλετε τις ιδέες σας, τις υπερβολές και τις υπεραισιόδοξες σκέψεις σας. Είστε πιο επιρρεπείς στο να δείτε τη μεγάλη εικόνα προσώπων και καταστάσεων και έχετε δυσκολία εστίασης στις λεπτομέρειες. Στην επικοινωνία σας με τους άλλους, μπορεί να έχετε μια τάση να είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας και οι άλλοι να σας θεωρήσουν αναιδείς και αλαζονικούς. Νομίζετε ότι τα γνωρίζετε όλα, γι’ αυτό και η επικοινωνία δεν θα είναι καλή. Είστε παρορμητικοί στην κρίση σας και οι αποφάσεις σας βασίζονται σε ανεπαρκείς πληροφορίες. Υπάρχει προχειρότητα στη διαχείριση των υποθέσεων σας και αφέλεια στις σχέσεις σας με τους άλλους. Μπορεί επίσης να έχετε μια τάση να μεγαλοποιείτε τις λεπτομέρειες. Ευνοείστε αν προσπαθείτε να πουλήσετε κάτι, αλλά μπορεί επίσης να έχετε δυσκολία να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας. Είναι μια καλή στιγμή για να προβάλετε ένα συγγραφικό έργο, αλλά να είστε σίγουροι ότι το έχετε διαβάσει λεπτομερώς.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Αισθανόμαστε ότι πρέπει να κάνουμε ένα συμβιβασμό με τους άλλους προκειμένου να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του συντρόφου μας, προκειμένου να έχουμε μια ικανοποιητική σχέση. Κάνουμε το καλύτερο δίνοντας περισσότερα από το άλλο άτομο. Από τη θετική πλευρά ωστόσο, αυτό δείχνει ότι παίρνουμε τη σχέση μας στα σοβαρά. Είμαστε πιστοί και ειλικρινείς, αλλά αναστέλλουμε την εκδήλωση των συναισθημάτων μας για να μην επωφεληθούν οι άλλοι από εμάς. Είμαστε πειθαρχημένοι στη διαχείριση των χρημάτων και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων δίνοντάς μας ασφάλεια και κάποιες ανέσεις.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, τα ερwτικά σας ενδιαφέροντα διεγείρονται από άτομα που είναι σοβαρά, ειλικρινή και έντιμα. Ψάχνετε για ένα πρόσωπο που να σας σέβεται και να σας παρέχει ασφάλεια, εκτός από την παροχή μιας καλής κοινωνικής θέσης. Αν είστε δεσμευμένοι, περιμένετε το ταίρι σας να συνεργαστεί μαζί σας για την επίτευξη κοινών στόχων. Αν είχατε μια βαθιά ανησυχία για τη σταθερότητα του δεσμού σας, τώρα μπορείτε να πετύχετε μια πιο οικεία σχέση. Η ανάγκη σας για ζεστασιά και αγάπη εναρμονίζεται με την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την αρμονία. Θα σας είναι λίγο δύσκολο να δείξετε την αγάπη σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε συναισθήματα. Η στάση σας μπορεί να είναι πιο υποταγμένη, κάνετε τα πάντα για την ικανοποίηση του συντρόφου σας, αλλά μπορεί να είστε συγκρατημένοι.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα αισθανόμαστε συναισθήματα αγάπης για τους άλλους και έχουμε έντονη ευαισθησία και συμπόνια. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο παλιές δυσαρέσκειες βγαίνουν στην επιφάνεια και οι παλιές λύσεις δεν φαίνεται να λειτουργούν.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα