Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, αν και αναμένονται από ότι άκουσα βροχές το διήμερο αυτό, δεν μας πτοεί καθόλου εμάς αυτό. Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει μια μπόρα στην αισθηματική μας ζωή όμως να θυμάστε εσείς που επηρεάζεστε ότι είναι κάτι περαστικό.

Advertisements

Η Σελήνη θα είναι στον Λέοντα πράγμα που σημαίνει πως δημιουργεί ένα ευχάριστο και ανάλαφρο κλίμα, μπορεί να δημιουργήσει είτε νέες ερwτικές ιστορίες, είτε να αναθερμάνει παλαιές. Ενώ το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να φέρει τύχη στον ερwτικό τομέα. Να δημιουργήσει τις συνθήκες για μια νέα και αξιόλογη γνωριμία. Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά για κάθε ζώδιο, πως θα περάσει το διήμερο αυτό. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend loveαναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 13 με 14 Απριλίου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μιλάμε για ένα αντιφατικό διήμερο, με διαφορετικές αστρολογικές όψεις και αυτό σημαίνει Κριέ μου, ότι το Σάββατο λόγω του τετράγωνου μεταξύ Ήλιου – Πλούτωνα, χρειάζεται προσοχή από την μεριά σου. Θα έχεις μια εσωτερική ένταση χωρίς να σημαίνει αυτό πως έχει προηγηθεί κάτι, θέλει μια ιδιαίτερη προσοχή το Σάββατο γιατί δεν διστάζεις να συγκρουστείς με το ταίρι σου με οποιαδήποτε αφορμή. Ενώ η Κυριακή είναι όνειρο, με την Σελήνη να είναι στον Λέοντα και το υπέροχο το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία δημιουργούν ερwτικό και ήρεμο κλίμα.

Για εσένα Κριέ μου που είσαι ακόμη μόνος-η και θες το Σάββατο να έχεις μια έξοδο μπορεί να μην είναι και η καλύτερη ιδέα, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργεί ένα εσωτερικό κλίμα έντασης κάπως περίεργο. Θα σου πρότεινα αν θες να βγεις και να περάσεις καλά να προτιμήσεις την Κυριακή που είναι πιο κοινωνική ημέρα αλλά έχει να σου προσφέρει πιο πολλά στο ερwτικό κομμάτι.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσένα Ταύρε μου το διήμερο αυτό είναι θα έλεγα ανατρεπτικά όμορφο, γίνεται η προσωπική σου όαση αυτό το Σαββατοκύριακο. Είχε πολύ τρέξιμο, σκοτούρες και άγχος η εβδομάδα που διένυσες και τώρα ζητάς με τον πιο ευθύ τρόπο από το ταίρι σου ότι επιθυμείς να αποφορτιστείς. Η ανάγκη σου για ηρεμία στην σχέση σου είναι πραγματικά πολύ μεγάλη διότι κάθε επιθυμία σου εκπληρώνεται μονομιάς. Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ για εξόδους ή αποδράσεις αυτό που με σιγουριά μπορώ να σου τάξω είναι χαδιάρες και ρομαντικές βραδιές.

Μοναχικέ μου Ταύρε το Σαββατοκύριακο αυτό για εσένα είναι θα έλεγα πιο πολύ της ξεκούρασης παρά της διασκέδασης. Μπορεί αν το επιθυμήσεις να γίνει ερwτικό και τρυφερό το διήμερο αυτό για εσένα, αν προτιμήσεις όμως γνώριμη παλιά σου αγκαλιά να βρεθείτε. Η επανασύνδεση είναι κάτι που θα σε απασχολήσει αυτές τις μέρες και επειδή δεν είναι ξεκάθαρο το γιατί πηγαίνεις πίσω στο ερwτικό σου παρελθόν, αν είναι δηλαδή γιατί δεν θες να μείνεις μόνος-η ή γιατί πραγματικά δεν το ξεπέρασες το πρόσωπο αυτό.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Advertisements

Λατρεμένε μου Δίδυμε, άλλο ένα κοινωνικό και ευχάριστο διήμερο σε περιμένει και αυτό δημιουργείτε από την Σελήνη που θα βρίσκεται στον Λέοντα αλλά και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία. Υπάρχει η χρυσή τομή ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, μπορείτε να περάστε και οι δυο σας καλά και εννοώ με αυτό πως δεν θα κάνει κάποιος το χατίρι του άλλου αλλά τα βρίσκετε σε όλους τους τομείς. Αυτό σε οδηγεί σε ένα πολύ σημαντικό συμπέρασμα, ότι ο άνθρωπος που έχεις πλάι σου είναι κάτι παραπάνω από ένας ερwτικός σύντροφος.

Βγες, διασκέδασε, φλέρταρε και πέρνα καλά, ίσως σου ακούγεται προσταγή αλλά με την Σελήνη να είναι στον Λέοντα και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ήλιο δεν μπορώ να δεχθώ από εσένα κάτι λιγότερο. Η τύχη είναι με το μέρος σου για αυτό το Σαββατοκύριακο και αναφέρομαι στα αισθηματικά σου, αν θες λοιπόν να αλλάξουν κάποια πράγματα στον τομέα αυτό άδραξε τις νέες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου για εσένα το διήμερο αυτό θέλει λίγη προσοχή, διότι το Σάββατο το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί μια ένταση και φέρνει στην επιφάνεια κάποιες φοβίες που έχεις. Αυτό ίσως σε φέρνει στο σημείο να συγκρουστείς με το ταίρι σου και να αντιδράσεις σε κάτι που πραγματικά δεν θα έχει και μεγάλη σημασία. Η Κυριακή είναι μια πιο ήρεμη ημέρα και φυσικά αποφορτίζεσαι από κάθε αρνητική σκέψη που σου χάλασε τη διάθεση ή που μπορεί να στεναχώρησες – κατηγόρησες το ταίρι σου άδικα.

Για εσένα συναισθηματικέ μου Καρκίνε που είσαι εδώ και καιρό μόνος-η, προτίμησε την Κυριακή να επενδύσεις σε κάτι καλό και αξιόλογο στα αισθηματικά σου. Το Σάββατο ίσως να μην είναι και τόσο θετικά τα πράγματα για εσένα και ο λόγος είναι πως δεν θα έχεις και τόσο καλή διάθεση, όχι πως θα συμβαίνει κάτι απλά θα κάνεις αρνητικές σκέψεις. Επέλεξε λοιπόν την Κυριακή να βρεθείς με φιλικά σου άτομα και να πάτε μια όμορφη βόλτα.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΛΕΩΝ

Πολύ δυνατό Σαββατοκύριακο καταφτάνει, με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά τα πράγματα, έχεις πολλά να κάνεις λοιπόν με το ταίρι σου. Επίσης ο Ερμής θα είναι σε τρίγωνο με τον Δία σου δημιουργεί ένα κλίμα καλής και αισιόδοξης διάθεσης, θα ονειρευτείς το μέλλον σας με τον-την σύντροφό σου και γιατί όχι τα σχέδια αυτά να τεθούν επί τάπητος. Είναι δυο πολύ σημαντικές ημέρες στο να παρθούν κοινές αποφάσεις που θα καθορίσουν το ερwτικό σου μέλλον ευχάριστα.

Είσαι μόνος-η Λιοντάρι μου; Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι σε θέση να αλλάξει τα δεδομένα σου και μιλάμε για τον αισθηματικό τομέα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει πως έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις όλα εκείνα που σε κάνουν ξεχωριστό χαρακτήρα. Είναι ένα καλό διάστημα να δείξεις τους πάρα πολλούς λόγους που ένα άτομο πρέπει να σε ερωτευθεί.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείς να περάσεις ένα πολύ δυνατό Σαββατοκύριακο στην αισθηματική σου ζωή, να βρεθείς με το ταίρι σου και να αισθανθείς ότι έχεις στο πλάι σου την πραγματική αγάπη. Τα λόγια και η συναισθηματική εξομολόγηση που θα λάβεις είναι πραγματικά πολύ διαφορετικές από ότι έχεις ζήσει μέχρι τώρα. Μπορεί να μην βγείτε έξω το βράδυ Σαββάτου όμως ακόμη και στο σπίτι δεν θα βαρεθείτε έχετε πολλά να κάνετε και πολλά να πείτε.

Παρθένε μου, πλησιάζει ένα διήμερο που έχει πολλές αντιφάσεις για εσένα, αυτό σημαίνει πως πρόκειται για ένα κοινωνικό Σαββατοκύριακο αλλά με διαφορετικά πρόσωπα. Θα δεχθείς να βγεις με πρόσωπα που ίσως να είναι διαφορετικά από εσένα και σαν χαρακτήρες. Αυτό σημαίνει πως θα έχει μια ποικιλία το διήμερο σου και μπορείς να περάσεις κάτι πολύ διαφορετικό και ξεχωριστό, όλα αυτά στα λέω διότι δεν σου αποκλείω να δημιουργηθεί ένας νέος έρωτας με πρόσωπο που είναι πολύ διαφορετικό από εσένα.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε μου Ζυγέ αυτό το διήμερο είναι κάπως περίεργο θα έλεγα και πιο συγκεκριμένα ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί μια ένταση και μια σύγκρουση με το ταίρι σου. Δεν θα έχει συμβεί απολύτως τίποτε ανάμεσα σας απλά εσύ έχεις κάποιου φόβους αλλά είναι μόνο σκέψεις που κάνεις και όχι σε κάτι υπαρκτό και αντικειμενικό το οποίο να σε έχει πιέσει από την συμπεριφορά του προσώπου. Η Κυριακή είναι μια πιο ήρεμη μέρα για εσένα και το ταίρι σου, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία ομαλοποιεί τις καταστάσεις και νιώθεις πιο ορατό το συναίσθημα.

Για εσένα που είσαι μόνος-η Ζυγέ μου αλλά κουράστηκες να ζεις στη μοναχική αυτή ζωή θα σου πρότεινα να διεκδικήσεις κάτι ερwτικό την Κυριακή. Το Σάββατο ενώ μπορεί να έχεις κανονίσει να βγεις ή να βρεθείς με φιλικά σου άτομα εσύ δεν θα είσαι και τόσο σε ευχάριστη διάθεση ενώ την Κυριακή με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία η διάθεση σου είναι αρκετά ανεβασμένη και δεν διστάζεις ακόμη και να φλερτάρεις.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, αυτό το διήμερο για εσένα θα έλεγα πως είναι ήρεμο, τρυφερό και πολύ συναισθηματικό Σαββατοκύριακο. Δεν χαρακτηρίζετε και πολύ από πάθος και ένταση χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρόκειται για ένα βαρετό διήμερο. Έχεις πολλά να κάνεις ειδικά το Σάββατο όμως εκπέμπουν και οι δυο μέρες μια κατανόηση και μια υποστήριξη από το ταίρι σου που σε κάνει να ηρεμείς πολύ.

Για εσένα Σκορπιέ μου, που διανύεις μια εργένικη ζωή το διήμερο αυτό δεν αποκλείεται να έρθεις πολύ κοντά και να νιώσεις οικεία με ένα άγνωστο ή και γνωστό σου γιατί όχι πρόσωπο. Θα σε ενώσει η τρυφερότητα και η διάθεση να σε ακούσει ένα πρόσωπο μα κυρίως να σε κοιτά στα ματιά όταν μιλάς. Μπορεί λοιπόν μια όμορφη κουβέντα να σε οδηγήσει στο να κοιτάξεις το πρόσωπο αυτό με πιο ερwτικό τρόπο.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το διήμερο για εσένα Τοξότη μου θα είναι πολύ όμορφο και κοινωνικό, η Σελήνη θα είναι στον Λέοντα και αυτό σημαίνει πως και ευχάριστη διάθεση έχεις και έναν πιο κυρίαρχο ρόλο απέναντι στο δεσμό σου θα διαθέτεις. Επίσης την Κυριακή το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία σου δημιουργεί μια πιο αισιόδοξη στάση και ένα μόνιμα ζωγραφισμένο χαμόγελο στο πρόσωπο σου. Σε γενικές γραμμές θα σου συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα που θα τα ζήσεις με το ταίρι σου οπότε αυτό είναι κάτι που θα σας ενώσει και θα σας φέρει κοντά.

Είσαι μόνος-η αγαπημένε μου Τοξότη; Αυτό το διήμερο απαιτεί από εσένα εξόδους και διασκέδαση. Ειδικά για εσένα που ενδιαφέρεσαι να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, η Σελήνη θα είναι στον κοινωνικό Λέοντα πράγμα που σημαίνει πως έχεις την ευκαιρία να προσεγγίσεις ή να γίνεις αποδέκτης ενός φλερτ. Επίσης το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να σου φέρει και μια πολύ τυχερή συγκυρία που να έχει κάνει με κάποια πολυπόθητη επαγγελματική εξέλιξη.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου, για εσένα το διήμερο αυτό μπορεί να μην είναι και το πιο φανταστικό και υπέροχο, λόγω του τετραγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και στον Πλούτωνα σου δημιουργεί κάποιες αναίτιες στο τονίζω φοβίες. Μπορεί αυτό να σε κάνει να έχεις μια διάθεση σύγκρουσης ή κόντρας απέναντι στο ταίρι σου αλλά θα ήθελα να σε ενημερώσω από τώρα πως δεν συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, δηλαδή οι υποψίες – φοβίες που μπορεί να έχεις για τον-την σύντροφό σου δεν υφίστανται. Το θετικό είναι πως η Κυριακή είναι μια πιο ξεκάθαρη, χαρούμενη και αισιόδοξη ημέρα.

Για εσένα αγαπημένε μου Αιγόκερε που είσαι μόνος-η σου το τελευταίο διάστημα, μην επιτρέψεις στις αρνητικές σκέψεις να σου δημιουργήσουν ενοχές. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί κάποιες σκέψεις αρνητικές στο γιατί είσαι ακόμη χωρίς κάποια ουσιαστική σχέση, αυτό το κακό συννεφάκι πάνω από το κεφάλι σου ευτυχώς θα διαλυθεί την Κυριακή και νιώσεις την σιγουριά για τον εαυτό σου και την αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά!

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Δία αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερο και πολύ αισιόδοξο. Κάτι θα συμβεί που θα σου φέρει μεγάλη χαρά και θα θες να το μοιραστείς με το ταίρι σου, αυτό το γεγονός μπορεί να σχετίζεται με ευχάριστη αλλαγή στα οικονομικά ή στα επαγγελματικά σου. Νιώθεις την ανάγκη να το μοιραστείς και να το γιορτάσετε κατά κάποιο τρόπο. Η Κυριακή κυρίως είναι μια πολύ ανέμελη και ευχάριστη αλλά και ερwτική ημέρα για εσάς, θέλετε και οι δυο σας να το τονώσετε τον δεσμό σας με οποιοδήποτε τρόπο.

Για εσένα Υδροχόε μου που είσαι μόνος σου το τελευταίο διάστημα αυτό το διήμερο μπορεί να σταθεί ως μια καλή ευκαιρία για νέες γνωριμίες. Δεν σου αποκλείω, πως παρά το ότι είναι διήμερο ξεκούρασης αλλά μπορείς να συνδυάσεις κάτι επαγγελματικό με φιλικό και να εξελιχθεί σε κάτι ερwτικό.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου το διήμερο αυτό για εσένα επιφυλάσσει τρυφερότητα και ρομαντισμό. Λογικά ο καιρός άκουσα ότι δεν θα είναι και τόσο καλός, οπότε είναι ιδανικό διάστημα για αγκαλίτσες και φιλάκια. Μην προτιμήσετε να πάτε σε κάποια υποχρέωση, έχετε καιρό να μείνετε μόνοι σας, εκμεταλλευτείτε λοιπόν την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά.

Για εσένα Ιχθύ μου που είσαι μόνος-η αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να γίνει μια καλή αφορμή πρόσωπο φιλικό σου να αρχίσεις να το βλέπεις με διαφορετικό μάτι. Μια ανοιχτή και εκ βαθέων συζήτηση, μια εξομολόγηση γενικά μπορεί να σταθεί ως αφορμή να δείξετε μια παραπάνω συμπάθεια. Αυτό που θα μπορέσει να σας ενώσει αυτό το διήμερο είναι η κατανόηση.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα