Μην χασετε

Η αποκάλυψη της Jennifer Lawrence που μας ξάφνιασε! Ήμουν μεθυσμένη και γυμvή σε ντουλάπα των Kardashians

Η Jennifer Lawrence αντικατέστησε τον Jimmy Fallon στην εκπομπή του, καθώς απουσίαζε λόγω της εγχείρησης καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε ο γιος του. Η βραβευμένη με Όσκαρ, ηθοποιός, κάλεσε την Kim Kardashian και η συνέντευξη μεταξύ των δύο κυριών ήταν απολαυστική.

Advertisements

Η Jennifer έχει δηλώσει, κατά καιρούς, τον θαυμασμό της για το reality που συμμετέχει η Kim, «Keeping Up with the Kardashians» και τις στενές της σχέσεις με την οικογένεια Kardashian.

Ωστόσο, η Kim, αναφέρθηκε στο γεγονός, πως η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε γυμνή στην ντουλάπα της μητέρας της Kris Jenner και παραλίγο να την δει, ο σύζυγος της, Kanye West. «Ήρθε πριν δύο εβδομάδες η Τζένιφερ σπίτι για φαγητό και δεν έχω ξαναδεί την μαμά πιο πιωμένη στη ζωή της. Ήπιαν πάρα πολύ και οι δύο. Πήγες στην ντουλάπα και μας είπες να σε ντύσουμε. Λέμε εντάξει και μόλις επιστρέψαμε σε βρήκαμε εκεί να μας περιμένεις ολόγυμνη. Νομίζω πως πλέον έχουμε γνωριστεί πάρα πολύ καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά, στον αέρα της εκπομπής.

Παράλληλα, η Kim σε ερώτηση της παρουσιάστρια, για το εάν αερίζεται μπροστά στον σύζυγος της ,Kaney, απάντησε με αρκετή δόση χιούμορ: «Δεν αερίζομαι ποτέ, τι εννοείς;», χωρίς να σχολιάζει τίποτα παραπάνω.

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα