Μην χασετε

Η αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα για το «Καφέ της Χαράς»: «Χάρη Ρώμα συγγνώμη αν είπα κάτι που δεν έπρεπε!»

Καλεσμένη στην «Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε σήμερα η Ζέτα Δούκα. Η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε πώς θα συμμετέχει στον νέο κύκλο επεισοδίων του «Καφέ της Χαράς» και θα ενσαρκώνει μία νέα γυναίκα στη ζωή του γνωστού δημάρχου Περίανδρου Πώποτα.

 

«Έχω δεχτεί μια πρόταση από τον Χάρη Ρώμα γιατί τα επεισόδια γράφονται και το «Καφέ της Χαράς» θα είναι 15 χρόνια μετά. Τώρα δεν ξέρω αν μπορώ να τα πω αυτά… Ο Χάρης Ρώμας για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 θα κάνει ξανά το «Καφέ της Χαράς». Είναι σχεδόν 100% συμφωνημένο.

 

Advertisements

Θα εμφανιστούν όλοι οι χαρακτήρες 15 χρόνια μετά. Και μέσα σε αυτή την πλοκή και μέσα σε αυτά τα σενάρια που γράφονται, ο Χάρης ήθελε να εμφανιστεί μια νέα γυναίκα, ως νέα είσοδος και μου πρότεινε να είμαι εγώ. Δεν έχει γίνει κάποια άλλη συζήτηση, δεν ξέρω τι άλλο να σας πω, με πολλή χαρά όμως τη δέχτηκα και μακάρι να ευοδωθεί»

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε εάν η Ζέτα Δούκα γνωρίζει τι θα γίνει με την Ρένια Λουϊζίδου η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Το σόι σου»

«Από ότι ξέρω από τον Χάρη πάλι, θα είναι σε κάποια επεισόδια, γιατί έχει ένα θέμα με το άλλο σίριαλ που πρωταγωνιστεί και είναι πολύ δύσκολο να το αφήσει. Αλλά δεν θέλω να το πάρετε αυτό ως δεδομένο, γιατί είναι πληροφορίες που ξέρω από τον Χάρη. Χάρη συγγνώμη αν είπα κάτι που δεν έπρεπε».

 

Δείτε το βίντεο

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα