Μην χασετε

Η απαιτητική Pamela Anderson: Όλα όσα ζήτησε και το εξαψήφιο νούμερο που την έφερε στην καρέκλα του Νίκου Κοκλώνη

Ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά και να κάνει αποκαλύψεις στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». Ο mr. Travel έκανε αποκαλύψεις για την εκπομπή του «It’s Show Time» στο OPEN και αποκάλυψε ποιος ήταν ο καλεσμένος που του στοίχισε περισσότερο.

Advertisements

Συγκεκριμένα όταν τον ρώτησαν αν έχει ξοδέψει εξαψήφιο ποσό για καλεσμένο του, ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε: «Δεν ισχύει ότι δαπάνησα εγώ εξαψήφιο… Κάποιος άλλος; Ισχύει!».

«Είμαι περήφανος που έφερα την Caitlyn Jenner στην Ελλάδα. Δεν πήρε εξαψήφιο ποσό… Δεν παίρνουν λεφτά κατευθείαν. Είναι ο ατζέντης, η ομάδα που έρχεται, τα εισιτήρια, τα ξενοδοχεία, τα φαγητά… Ο,τι θέλουν», εξήγησε ο παρουσιαστής.

Η εξομολόγηση του Ντάνου για το βιβλίο του: Μόλις το διάβασα έκανα 3 μέρες να μιλήσω.

Όταν πέρασε η κουβέντα λοιπόν και στην Pamela Anderson, η οποία φαίνεται να πήρε πολλά χρήματα για την εμφάνισή της, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε:

«Να σας πω παρασκήνιο για την Pamela; Την περιμένω στο αεροδρόμιο και μου στέλνει μήνυμα “Θέλω να έρθεις να με πάρεις από το αεροδρόμιο με λίμο με αυτά τα χαρακτηριστικά -να είναι μαύρη να έχει νεράκια και βίγκαν πράγματα- να σε πάω στο στούντιο κι εγώ να πάω στο ξενοδοχείο να ηρεμήσω. Μετά θέλω μανικιούρ, πεντικιούρ και φαγητό μαζί”».

Λίγο αργότερα αναφέρθηκε επί του πρακτέου στα ποσά, σημειώνοντας: «Το μεγαλύτερο ποσό για καλεσμένο, ήταν αυτό για την Pamela Anderson, για αυτό αν δεις την πρεμιέρα, λέω όλη την ώρα για τα προϊόντα της εκπομπής. Η Pamela, στοίχισε πολλά… εξαψήφιο ποσό».

«Η Caitlyn, πάρα πολύ λιγότερα, της είχαμε έναν κομμωτή, μία μακιγιέζ, είχε τα μασάζ την συνοδεία της, για την ίδια στην ουσία τίποτα», εξήγησε.

Advertisements

MasterChef: Χειμαρρώδης ο Τάσος – «Καλύτερα που έφυγα, έχει γίνει λίγο Big Brother»

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα