Μην χασετε

Η απάντηση της Καινούργιου στην Εύη Ιωαννίδου: “Τέτοιο κόμπλεξ, βρε αγάπη μου…”

Η Εύη Ιωαννίδου βρέθηκε καλεσμένη στη Φωλιά των Κου Κου, μετά την αποχώρησή της από το GNTM χθες το βράδυ. Το μοντέλο έπειτα από τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε για την ηλικία της δε δίστασε να δείξει την ταυτότητά της στον αέρα της εκπομπής του STAR, διαψεύδοντας με τον τρόπο αυτό όσους υποστήριζαν ότι είναι 28 αντί για 23 ετών.

Advertisements

Συγκεκριμένα η κίνηση αυτή στόχευσε στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία λίγο καιρό πριν, είχε δηλώσει ότι η Εύη Ιωαννίδου δε μοιάζει να είναι τόσο μικρή. Η απάντηση της παρουσιάστριας δεν άργησε να έρθει on air από τη δική της εκπομπή.

Η γνωστή παρουσιάστρια λοιπόν είπε σήμερα το πρωί:

«Σιγά και τι έγινε; Και βγαίνει και δείχνει ταυτότητες για αυτό; Δηλαδή Εύη μου ηρέμησε λίγο. Δεν είπαμε και κάτι κακό. Τέτοιο κόμπλεξ βρε αγάπη μου επειδή σε είπαμε ότι είσαι 5 χρόνια μεγαλύτερη έτσι όπως σε είδαμε βαμμένη; Δεν χάθηκε ο κόσμος να βγαίνεις να δείχνεις τις ταυτότητες σου. Εγώ δεν είπα ότι την ξέρω προσωπικά. Την έχω δει αρκετές φορές έξω. Από τη Θεσσαλονίκη μπορεί να έχουμε κάποιους κοινούς γνωστούς. Και πίστευα ότι είναι παραπάνω.

Επειδή ίσως την έχω δει και πολλά χρόνια εγώ. Επειδή άρχισα να βγαίνω στα 21 από το σπίτι, επειδή την βλέπω αρκετά χρόνια έξω, νόμιζα ότι η κοπέλα θα είναι λίγο πιο μεγάλη. Δεν χάθηκε ο κόσμος για να βγεις ρε καλή μου με την ταυτότητα. Είσαι τόσο ωραίο κορίτσι, τόσο νέο κορίτσι να κάθεσαι να δείχνεις την ταυτότητα σου. Είσαι 10 χρόνια μικρότερη μου γλυκιά μου. Εγώ είμαι 33 και το λέω και δεν έχω κανένα θέμα να το πω και όσο μεγαλώνω τόσο νιώθω καλύτερα.»

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα