Μην χασετε

Ηλίας Βρεττός: Το “προφητικό” τραγούδι και τα συγκινητικά λόγια μετά την περιπέτεια υγείας!

Πέρασε δύσκολες ώρες, αλλά η ζωή του έδωσε “μια δεύτερη ευκαιρία”, όπως είπε και ο ίδιος βγαίνοντας από το νοσοκομείο Metropolitan και επιστρέφοντας στο σπίτι του, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας. Ο Ηλίας Βρεττός φαίνεται πως είχε Άγιο την Καθαρά Δευτέρα και μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα και τα τρία χειρουργεία, βγήκε πιο δυνατός.

Advertisements

Ο γνωστός τραγουδιστής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το μεσημέρι της Δευτέρας και ήδη βρίσκεται στο σπίτι του με την οικογένειά του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα στο πλευρό του. Ο δρόμος, μάλιστα, που έχει να διανύσει τώρα, ως την πλήρη αποκατάστασή του δεν θα είναι εύκολος, αλλά εκείνος δηλώνει αισιόδοξος.

Μάλιστα, αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε και το video clip για το τραγούδι του “Φώναξέ με”, ένα τραγούδι που για εκείνον είναι πια “προφητικό” μετά από όλα όσα έζησε!

“Το τραγούδι μου σχεδόν προφητικό… Μόνο που δεν μπορούσα να φανταστώ πως αυτός που θα φώναζε, θα ήμουν εγώ… Εγώ «σας φώναξα» κι εσείς «ήρθατε» δίπλα μου! «Καμία απόσταση μακριά δεν σας κράτησε» για να γίνετε ο «φύλακας άγγελός» μου μέχρι που «μείνατε ήσυχοι» πως θα «είμαι εγώ καλά»… «Ακόμα μια φορά…» λοιπόν… ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…”

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα