Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 22/12: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Νωρίς το πρωί, έχουμε τέλος εποχής για τον Τοξότη, αφού ο Ήλιος περνά στον σοβαρό Αιγόκερω, σηματοδοτώντας, το Χειμερινό Ηλιοστάσιο. Και επίσημα χειμώνας, λοιπόν, μεγάλες νύχτες και παγωνιά. Ωστόσο, είναι και μια περίοδος που εμπνέει για να βάλουμε στόχους, να βγάλουμε τις φιλοδοξίες μας και να προσπαθήσουμε περισσότερο για να κατακτήσουμε την κορυφή. Από την άλλη, πριν προλάβει καλά-καλά η Αφροδίτη να πατήσει το τρυφερό της πόδι στον Υδροχόο, συγκρούεται με τον Ουρανό στον Ταύροαιφνιδιάζοντάς μας και υπενθυμίζοντάς μας ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτή τη ζωή, πόσο μάλλον στον έρωτα. Όλα μπορεί να ανατραπούν ξαφνικά, να εκπλαγούμε δυσάρεστα, να βρεθούμε μόνοι εξ αιτίας ενός απρόσμενου χωρισμού ή να τα «σπάσουμε» οριστικά με ένα πρόσωπο. Γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά και να αντιδράσουμε άμεσα.

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, ένα τέλος, έστω και απρόσμενο, μπορεί να είναι η αφορμή για μια καινούργια αρχή. Αναλάβετε δράση, βάλτε στόχους για να βελτιώσετε την προσωπική και κυρίως την ερwτική σας ζωή χωρίς να δίνετε σημασία στο παρελθόν αλλά στο μέλλον.

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, μέρες που είναι αποφύγετε να πάρετε προσωπικά διάφορα που γίνονται στο σπίτι ή την δουλειά σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι ή στην καλύτερη, ρίξτε τα πίσω από την πλάτη σας.

Δίδυμοι και Τοξότες, θα σας πιάσει ανασφάλεια για τα οικονομικά σας! Κρατήστε την όμως μακριά από τη σeξουαλική σας ζωή, τουλάχιστον να ευχαριστηθείτε και κάτι! 

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, οι απρόσμενες εξελίξεις, οι απότομες αλλαγές και οι δυσάρεστες εκπλήξεις στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας θα σας αφήσουν άναυδους. Σταματήστε να αντιστέκεστε στις αλλαγές και αφεθείτε στη ροή των πραγμάτων.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα