Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (22-12-2019)

Κριός

Φίλοι μου, θα τολμήσετε, θα διεκδικήσετε, και θα κυριαρχήσετε στις ∈ρωτικές σας σχέσεις,  εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι θα επιτύχετε στις προσεγγίσεις σας. Δεν αποκλείεται ένας καινούργιος ∈ρωτας να κάνει την εμφάνιση του, ο αυθορμητισμός και η αυτοπεποίθηση σας θα σας οδηγήσουν σε αποφασιστική δράση δίνοντας στις εξελίξεις θετική κατάληξη. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση, θα καταφέρετε να επαναφέρετε στη ζωή σας το πρώην ταίρι σας.

Ταύρος

Φίλοι μου, σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα καταφέρετε να κλείσετε ∈ρωτικές εκκρεμότητες, να βάλετε σε τάξη σχέσεις και αισθήματα. Πολύ καλά θα κάνετε και θα προσεγγίσετε το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, τα ευχάριστα και αισιόδοξα γεγονότα θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν. Τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να διεκδικήσετε ένα καινούργιο μέλλον, σας δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε τη κρίση και τη διαίσθηση σας.

Advertisements

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ωθήσει σε τολμηρές κινήσεις, η άμεση και δυναμική σας προσέγγιση θα σας δικαιώσει. Με θερμές και οξυδερκείς  πράξεις θα πολιορκήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, οι στόχοι σας θα είναι συγκεκριμένοι και λεπτομερειακώς μελετημένοι, επιτυχία θα υπάρξει στην επικοινωνία σας. Λήγει το στάδιο της αναμονής, τώρα λύνετε επίμαχα ∈ρωτικά ζητήματα, τερματίζουν εμπόδια, περνάτε σε μια νέα και δημιουργική αρχή. Η ελκυστική σας γοητεία θα σας βοηθήσει να κλέψετε την καρδιά προσώπου, που θα σας ανοίξει δίοδο σχέσης.

Καρκίνος

Φίλοι μου, έρχεται νέο ξεκίνημα στην ∈ρωτική σας ζωή, σήμερα θα βγείτε από συναισθηματικό ή ψυχολογικό αδιέξοδο δίνοντας νέα ώθηση στην ∈ρωτική σας πορεία. Απρόοπτο ∈ρωτικό άνοιγμα θα σας δώσει την προοπτική μελλοντικής εξέλιξης, ό,τι προκύψει θα έχει θετικό αντίκτυπο στο μέλλον σας. Πριν κλείσει η μέρα θα έχετε ευχάριστο ∈ρωτικό ραντεβού, συναισθηματικό ξεκαθάρισμα με πρόσωπο που ήδη σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα φέρει κατάληξη σταθερού δεσμού.

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου, θα καταφέρετε να κυριαρχήσετε στα πεδία των ∈ρωτικών σας διεκδικήσεων. Προσπάθειες επανασύνδεσης ή δέσμευσης θα βρουν πρόσφορο έδαφος, θα σημειωθεί άνοιγμα ∈ρωτικής εξέλιξης. Η ωριμότητα και η εγκράτεια σας θα σας φέρουν πολύ κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία, για εσάς τους ελεύθερους προμηνύεται νέα γνωριμία. Έντονη θα είναι η ∈ρωτική σας γοητεία, αξιοποιήστε τα απρόσμενα και τυχερά συμβάντα που θα προκύψουν.

Παρθένος

Φίλοι μου, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να συντονίσετε τις ενέργειες σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επεκτείνετε τους ∈ρωτικούς σας στόχους. Τώρα θα περάσετε σε τολμηρές και συνειδητοποιημένες προτάσεις, ωστόσο αποφύγετε την υπερβολή στον ενθουσιασμό σας. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του.

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου, εσείς οι χωρισμένοι ή απογοητευμένοι, σήμερα θα πάρετε την απόφαση να βάλετε τέλος στο παρελθόν, στόχος σας θα είναι να ξεχάσετε παλιές πικρές στιγμές και ανεκπλήρωτους ∈ρωτες. Περνάτε σε αναζήτηση νέων ∈ρωτικών περιπετειών, θα έχετε την ευκαιρία να μηδενίσετε και να ξαναρχίσετε πάλι από την αρχή. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα βρεθείτε σε παρέες που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, καλοδεχτείτε τις ∈ρωτικές προκλήσεις που θα υπάρξουν!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, παίρνετε νέες αποφάσεις, βάζετε σε εφαρμογή καινούργια ∈ρωτικά σχέδια. Με δικές σας ενέργειες απεγκλωβίζεστε από αρνητικές καταστάσεις, θα είστε θετικοί στις νέες γνωριμίες, θα οδηγηθείτε σε πιο απελευθερωμένες προτιμήσεις και αναζητήσεις. Σήμερα θα τραβήξει την προσοχή σας ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο, αν δείξετε το ανάλογο ενδιαφέρον θα προκύψει νέα ∈ρωτική αρχή.

Τοξότης

Φίλοι μου, αλλαγές θα επιδιώξετε, καμία ευκαιρία δε θα αφήσετε αναξιοποίητη. Καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, θα τολμήσετε να του δείξετε το ενδιαφέρον σας, θα σας φανερώσει την έλξη του με τρόπο άμεσο και ελκυστικό. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση θα θελήσετε εποικοδομητικές συνομιλίες και όχι ανούσιες εντάσεις ή κόντρες. Είναι πολύ πιθανόν από κοινού με το ταίρι σας σήμερα να πάρετε σοβαρές και δεσμευτικές αποφάσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, τολμηροί θα είστε στις αλλαγές, θα θελήσετε να ∈ρωτευτείτε, να ξεκινήσετε νέα ∈ρωτική αρχή, να βγείτε από τη στασιμότητα. Με αμεσότητα και ειλικρίνεια θα μιλήσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, εσείς οι χωρισμένοι που επιθυμείται επανασύνδεση θα φέρετε αποτέλεσμα επανένωσης. Ο ελεύθεροι θα την κυνηγήσετε την νέα γνωριμία, το πρόσωπο που θα προσεγγίσετε θα έχει βλέψεις σταθερού δεσμού.

Υδροχόος

Φίλοι μου, θα έχετε τη διάθεση να ανοιχτείτε συναισθηματικά, να ρισκάρετε ∈ρωτικά, και να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά. Θερμή και εκδηλωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα νιώσετε την επιθυμία να φανερώσετε αυτό που νιώθετε χωρίς υπεκφυγές. Για τους ∈ρωτικά μόνους φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί, σας συμβουλεύω να μην απορρίψετε προτάσεις που θα λάβετε από καινούργια πρόσωπα. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα εξιτάρει τις αισθήσεις σας, προμηνύεται νέα γνωριμία.

Ιχθύς

Φίλοι μου, μαχητική θα είναι η διάθεση σας, θα θελήσετε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με αμεσότητα και πρακτική δράση, οι προτάσεις σας θα είναι δυναμικές και ουσιαστικές. Η συνομιλία σας με πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι θα είναι αναλυτική, στην συνάντηση σας απελευθερώνονται αισθήματα, ανοίγετε τις καρδιές σας, θα μιλήσετε ξεκάθαρα για επανασύνδεση. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, με ένα καινούργιο πρόσωπο θα γνωριστείτε, κινηθείτε αυθόρμητα, αυτή γνωριμία θα καταφέρει να σας ανανεώσει.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα