Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 14/06: Πρόσεξε μην πέσεις στην παγίδα σου

Ο Άρης στον Καρκίνο κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς κάνει πιο εύκολο το να παγιδεύσουμε, να «ψαρέψουμε» για να μας αποκαλυφθούν στοιχεία, μυστικά και ψέματα, αλλά και να παραπλανήσουμε, δείχνοντας μόνο αυτό που εμείς θέλουμε, ώστε να μην κινήσουμε υποψίες ή ακόμα και να μας υποτιμήσουν. Από την άλλη όμως, υπάρχει και η αντιπαράθεσή του με τον Κρόνο, όπου εκεί σκουραίνουν τα πράγματα και κινδυνεύουμε να πέσουμε εμείς στους… λάκκους που σκάψαμε για άλλους. Οι τρικλοποδιές γενικά θα είναι αρκετές, τα εμπόδια δύσκολα και ακόμα και ατυχήματα είναι πιθανά, οπότε καλό θα ήταν να είμαστε αρκετά προσεκτικοί και να μην κάνουμε το οτιδήποτε, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο ή προγραμματισμός.

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, αν εξαιρέσετε κάποια ψυχρότητα ή προστριβή με άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος, η μέρα μάλλον ευνοεί προσωπικά και κυρίως ερwτικά σας σχέδια. Κοιμηθείτε εσείς κι η τύχη σας δουλεύει!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, αφήνεστε σε σχέδια και όνειρα, όμως η πραγματικότητα είναι σκληρή και σας επαναφέρει σύντομα στο τώρα. Προβλήματα με τις σχέσεις σας, τη δουλειά, την οικογένεια ή το σπίτι σας θα απαιτήσουν την άμεση παρέμβασή σας.

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα