Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-6-2019)

Κριός

Advertisements
 Φίλες μου Κριοί, τα γεγονότα θα φέρουν ευχάριστες αναστατώσεις, συνάντηση θα έχετε με ένα συγκεκριμένο άτομο αισθηματικού ενδιαφέροντος, ανοίγεται καινούργια προοπτική. Αυτό το πρόσωπο θα σας δώσει το κίνητρο να τοποθετήσετε σε νέα βάση την προσωπική σας ζωή, αισιοδοξία θα φέρει στο σκεπτικό σας, καταφθάνει έναρξη σταθερής σχέσης. Σας προτρέπω να δεχτείτε ανεπιφύλακτα την πρόταση που θα λάβετε, εσείς που είστε άνευ σχέσης τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό ταίρι. Αν διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την δυνατότητα να προχωρήσετε σε αποφάσεις δεσμευτικές, τώρα θα είναι η σωστή χρονική στιγμή για υποσχέσεις που θα ορίσουν την μελλοντική πορεία του δεσμού σας.

Ταύρος

 Φίλες μου Ταύροι, εσείς που θέλετε να ξεφύγετε από αποτυχημένες σχέσεις, τώρα θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να κάνετε το μεγάλο βήμα, θα καταφέρετε να δώσετε νέα πνοή στη ζωή σας. Ετοιμαστείτε για συμβάντα που θα ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα, η μέρα σας θα κλείσει με ένα ευχάριστο και ανατρεπτικό γεγονός, η συνάντηση που θα προκύψει θα οδηγήσει σε ξεκίνημα νέας σχέσης. Τα γεγονότα θα είναι τυχερά αξιοποιήστε τις συγκυρίες και τις συμπτώσεις, το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει συναισθηματικά, αλλάζουν τα δεδομένα σας.

Δίδυμοι

 Φίλες μου Δίδυμοι, η λύση που θα προτείνετε σχετικά με ζήτημα μελλοντικής εξέλιξης θα τερματίσει τις εντάσεις, θα ανοίξει δίοδο για σταθερό μέλλον, μπαίνετε σταδιακά σε πορεία σοβαρών εξελίξεων. Εσείς οι ερwτευμένοι περνάτε σε περίοδο συναισθηματικής ισορροπίας, ένα γεγονός ίσως μια εξομολόγηση ή μια πρόταση, θα ενδυναμώσει τα αισθήματα, θα εμπιστευτείτε και θα προχωρήσετε χωρίς αμφιβολίες. Για τους χωρισμένους που αναμένουν επανασύνδεση θα εμφανιστεί το κατάλληλο άνοιγμα, εσείς και το πρώην ταίρι σας θα βρίθετε σε τετ α τετ συνομιλία που θα βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, συναισθηματικό και ήρεμο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλακείτε σε συγκρούσεις ή διαφωνίες, στόχος σας θα είναι η ισορροπημένη επικοινωνία και η δημιουργική συνεννόηση. Η μέρα ενδείκνυται για χαλαρές στιγμές χωρίς προβληματισμούς, οι συζητήσεις σας θα είναι ήρεμες. Θερμή και καταδεκτική θα είναι η στάση σας γεγονός που θα βοηθήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας μιλήσει ανοιχτά για τα αισθήματα του, ετοιμαστείτε θα ακουστεί θερμή εξομολόγηση με ειλικρινά λόγια καρδιάς. Δελεαστικές προτάσεις θα σας βάλουν σε ευχάριστες σκέψεις, σας παροτρύνω να αξιοποιήσετε το καινούργιο άνοιγμα που θα προκύψει, εσείς που είστε χωρίς σχέση θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό ταίρι.

Λέων 

Αγαπητές μου Λέοντες, η μέρα σας θα έχει εκπλήξεις και αιφνιδιαστικά συμβάντα που θα σας αναστατώσουν συναισθηματικά. Εσείς που είστε σε σχέση η συμπεριφορά σας θα είναι συγκαταβατική με διάθεση να χαλαρώσετε και να απολαύσετε με το ταίρι σας τις θερμές στιγμές που θα προκύψουν. Θα θελήσετε να ερwτευτείτε και να εκδηλωθείτε χωρίς φοβίες ανασφάλειες ή αναστολές, πολύ καλά θα κάνετε και θα φανερώσετε αυτό ακριβώς που θα νιώσετε. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, περάστε σε αποκαλυπτικές προσεγγίσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας και σταθερής σχέσης, η κατάληξη δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, για τους ελεύθερους έρχονται συναντήσεις που θα απαιτούν ετοιμότητα και απελευθερωμένη δράση, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να δώσετε νέα ώθηση στην προσωπική σας ζωή, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να ξεφύγετε οριστικά από το αποτυχημένο παρελθόν σας. Εσείς που θέλετε να αποκτήσετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας καλό θα είναι να περάσετε σε πράξεις και μην μείνετε μόνο σε θεωρητικό επίπεδο. Απρόοπτο γεγονός θα συμβάλει στο να υπάρξει μια ουσιαστική ανατροπή που θα σας ενθουσιάσει.

Advertisements

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, έντονος συναισθηματισμός θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες σας, θερμή θα είναι η στάση σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην καμουφλάρετε τις ρομαντικές σας διαθέσεις. Ευχάριστη κατάληξη θα έχει μια απρόοπτη συνάντηση με πρόσωπο που από καιρό υπάρχει έλξη μεταξύ σας, οι κουβέντες που θα ειπωθούν θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας, θα τονώσουν τα αισθήματα σας. Σήμερα ακολουθήστε το ένστικτο σας, κατευθυνθείτε προς τα εκεί που γέρνει η καρδιά σας, οι συναντήσεις που θα έχετε θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανανεωθείτε ψυχολογικά και συναισθηματικά. Με μια ευχάριστη έκπληξη θα κλείσει η μέρα σας, το ραντεβού που θα προκύψει θα σας αναζωογονήσει.

Σκορπιός

Αγαπητες μου Σκορπιοί, απρόοπτες συναντήσεις θα σας φέρουν πληροφορίες που θα δώσουν διαφορετική πορεία στις αποφάσεις σας, σήμερα θα αλλάξετε συναισθηματική τοποθέτηση, θα δείτε τις καταστάσεις από διαφορετική οπτική γωνία, βγαίνετε από τον αρνητισμό και την απαισιοδοξία. Εσείς οι χωρισμένοι ή τσακωμένοι αποκτάτε νέο τρόπο σκέψης, τώρα θα κινηθείτε με στόχο την επανασύνδεση, βασική σας επιθυμία θα είναι να τα βρείτε με το ταίρι σας, αν η στάση σας είναι συγκαταβατική το αποτέλεσμα δε θα σας απογοητεύσει. Αισιοδοξία θα σας δημιουργήσουν τα λόγια που θα ακούσετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Κάποιος θα σας ανοιχτεί συναισθηματικά περνώντας σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις.

Τοξότης 

Φίλες μου Τοξότες, φεύγει ο επιφυλακτικός τρόπος σκέψης, τώρα θα κινηθείτε με αισιοδοξία, το πρόσωπο που σκέπτεστε θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, να περιμένετε θερμό τηλεφώνημα και πρόταση συνάντησης. Κλείνει οριστικά ένα αρνητικό ζήτημα μέσα στη σχέση σας, σήμερα δεν αποκλείεται να βιώσετε μια έντονη συναισθηματική έκπληξη που θα καταφέρει να δώσει νέα ώθηση στη μελλοντική σας εξέλιξη. Πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, η πορεία σας θα εξαρτηθεί καθαρά από τις δικές σας προθέσεις και επιθυμίες, σας συμβουλεύω να κρατήσετε ξεκάθαρη στάση. Ακολουθήστε την καρδιά σας, εμπιστευτείτε αυτά που θα ακούσετε, θα είναι στο χέρι σας αν θα γίνει επανασύνδεση ή όχι.

Αιγόκερως

Αγαπητές μου Αιγόκεροι, τυχερά γεγονότα και ελπιδοφόρα ανοίγματα θα ανανεώσουν τη διάθεση σας, αυτά που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να πάρετε τα πάνω σας. Εσείς οι απαισιόδοξοι αλλάζετε διάθεση τώρα θα εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Αυθόρμητη και δυναμική θα είναι η στάση σας, εσείς οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε και θα εκδηλωθείτε συναισθηματικά, πολύ καλά θα κάνετε και θα προσεγγίσετε χωρίς ενδοιασμούς ή ηττοπάθειες. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να στοχεύσει η καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η θερμή και ευγενική σας προσέγγιση θα φέρει ευχάριστο αποτέλεσμα. Φανερώστε το ενδιαφέρον σας θα βρείτε ανταπόκριση, προμηνύεται άνοιγμα για σταθερή σχέση.

Advertisements

Υδροχόος

 Φίλες μου Υδροχόοι, σήμερα θα έχετε ενέργεια, ζωτικότητα, και διάθεση για έντονη δράση, οι συγκυρίες θα σας αναζωογονήσουν, καταφθάνει συναισθηματική ανανέωση. Σας συμβουλεύω να προχωρήσετε στις προτάσεις που σκέπτεστε, θα λάβετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα ενθουσιαστεί από την άμεση προσέγγιση σας. Εσείς που διατηρείτε χρόνιο δεσμό, ετοιμαστείτε είναι πολύ πιθανόν να γίνουν κουβέντες σχετικά με το ζήτημα της επισημοποίησης. Ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα γίνουν σοβαρές συζητήσεις, τα λόγια σας θα έχουν ειλικρίνεια, τα αισθήματα σας θα είναι ξεκάθαρα, τερματίζουν αμφιβολίες και τυχόν μπερδεμένες καταστάσεις. Η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού που θα ανανεώσει τις βλέψεις και τους στόχους σας.

Ιχθύς

 Φίλες μου Ιχθείς, συνάντηση θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, εσείς οι χωρισμένοι θα ‘ρθείτε σε επαφή με το πρώην ταίρι σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Τερματίζει ο χωρισμός, τα αμοιβαία αισθήματα που θα εκδηλωθούν θα σας πείσουν πως αυτό που έχει σημασία είναι η αγάπη και όχι ο εγωισμός ή η κυριαρχία. Επιθυμία σας θα είναι να περάσετε ήρεμες γαληνεμένες στιγμές εμπιστοσύνης και συναισθηματικής ασφάλειας, ο συγκαταβατικός τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη. Σήμερα θα προκύψουν ευχάριστες επαφές με έντονα αισθήματα, θα ακουστούν θερμά λόγια αγάπης, σας συμβουλεύω να δείξτε συγκατάβαση προχωρήστε κοιτάζοντας μπροστά και όχι πίσω.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα